Skocz do zawartości

podanie o admina

syjon

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Syjon

Doświadczenie (w byciu adminem):mam doświadczenie w byciu adminem 

Znajomość AMXX (W skali 1-10):6

Staż w CS-sie:Pare lat 

Steam / NonSteam:Steam

Dlaczego Ty: Powiem tak mimo iż jest już dość sporo adminów zdarzają się chwilę gdy nikogo niema a jest potrzebny równierz uważam że nikomu niezaszkodze lecz pomoge kolegą w wykonywaniu ich pracy 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1-3h

Kontakt: steam,gg,forum

Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/syjon/80.72.43.106:27022/

Neutral

+doświadczenie jest

+zachowujesz kulture

-ostatnio Cię jakoś nie widuję na serwie (może przez to, że po prostu się mijamy)

-nie widzę, abyś coś zgłaszał na u@

Może kiedyś grałeś na serwerze godzinami, poświęcałeś bardzo dużo czasu na to, lecz teraz bardzo słabo jesteś widywany na serwerze. 7 godzin tygodniowo? U Ciebie nawet tego minimum nie widać. 

Jestem na nie. Słaba znajomość ortografii. Może w adminowaniu nie jest aż tak wymagana znajomość reguł pisowni ale admin powinien dawać przykład. 

Sory syjon, ale nadal Twoja aktywność pozostawia wiele do życzenia. Wchodzisz w kratkę, raz jesteś później Cię znowu nie ma, musisz się przyłożyć. W tym momencie jest dość dużo adminów i nie są potrzebni "na teraz" nowi, jeżeli nie jest to pewna kandydatura. Ja jestem neutralny, z małą przewagą NIE.

Jestem na NIE , bardzo rzadko Cię widuję na serwerze, na u@ jeszcze się nie spotkałem żebyś zgłaszał i bardzo często masz ping.

Do tego kilka błędów popełniłeś :P

Popraw aktywność i może następnym razem będzie lepiej .

Dwa-trzy dni pograsz faktycznie długo jak dziś,później Cię nie ma parę dni albo wejdziesz na godzinę.Popraw faktycznie swoją aktywność i będę na tak.Adminów jest dużo ale nie zawsze ktoś jest.

+doświadczenie

+jeśli zgłasza na u@ to trafnie

-aktywność w kratkę

-ping

+kultura

+steam

Jestem na NIE

- słaba aktywność

- nie wyróżniasz się na tle innych graczy na serwerze

- mamy już duże grono adminów (lecz niedługo może się to zmienić)

Reszta jest na + ale te 3 punkty nie pozwalają dać mi TAK

Popraw swoją aktywność i pokaż, że ci zależy na tym żeby dołączyć do grona Adminów COD'a 400lvl'i

Powody wyżej powinny tłumaczyć dlaczego Twoje podanie zostało ponownie odrzucone.  Składasz podanie zawsze, gdy wrócisz po jakiejś dłuższej przerwie, Twoja aktywność nie jest powalająca, wiele razy upominałam Cię o ping oraz nie widzę byś zgłaszał cziterów na U@.  Przypominam też, że niekoniecznie podobała mi się Twoja praca jako admin.  Na dzień dzisiejszy zmuszona jestem odrzucić podanie po raz kolejny.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...