TwojaMatka Napisano 23 Czerwca 2015 #14974 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Na serverze COD MOD 45k jest ping do 180 więc szanowny adminku nie banuj za mój ping gdy mam max 120. Gdy wchodzą gracze po 130-140 ping to siedza a jak mi skoczy do 120 to nara. Przeczytaj sobie najpierw regulamin, zasady obowiązujące na serverze i pogadamy. Byłem tu kiedyś adminem na innym nicku i wiem lepiej. POZDRAWIAM NIEOGARÓW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 23 Czerwca 2015 #14999 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Chciałbym zaznaczyć, że kiedy Twój ping cały czas wynosi powyżej 120 to dostajesz kicka, nie czytasz powodu dlaczego Cie wykopałem, to dostajesz bana na 5 minut.. Dostałeś 3 razy po 5 minut, nie postarałeś się o to, żeby ping był niższy, więc dostałeś na 30 minut. Nie wiem gdzie widziałeś, że ping jest do 180, ale: Punkt 6 Regulaminu serwera 45K " Maksymalny ping na serwerze wynosi 120. (Pierw kick, następnie ban 5 min)" Nie wiesz chyba co mówisz skoro piszesz o regulaminie, masz wycinek z niego powyżej. Druga sprawa, nie tylko Ty dostajesz kicka, a potem bana za ping, bo dziś było mnóstwo takich przypadków, a przez to serwer się crashuje i zacina. Po 3 nie tylko ja, ale również inni administratorzy na tym serwerze się tego trzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwojaMatka Napisano 23 Czerwca 2015 Autor #15009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Wchodząc na server po lewo na chacie pisze ping 180, może kiedyś było inaczej teraz zapewne zmienili że do 120 ale na serverze tez powinno zostać to zmienione. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 23 Czerwca 2015 #15015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Jest napisane jeśli już Ale czemu napisałeś najpierw, żebym regulamin przeczytał, skoro sam go nie czytałeś w ogóle z tego co widze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Czerwca 2015 #15130 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Ban słuszny, nie ma co robić dalej spamu. Gracz ma się zapoznać z regulaminem danego serwera, a nie pisać bezsensownych skarg i szukać problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Czerwca 2015 #15131 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi