STR`. Napisano 22 Czerwca 2015 #15861 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Nick:STR Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):mialem admina na serwerowniach ffa , roznych aim/awp i dm Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:2 lata ns 4 steam Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Serwer mi sie bardzo podoba , i gdy widze cheaterow to mnie krew zalewa i Chcialbym pomoc w banowani czitow Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-9 h Kontakt:Steam Link do GameTracker'a:http://www.gametrack...2.40.110:27020/ ps. byla dluga przerwa bo byly klopoty z UB ale opisalem na steam dla aquaxa sprawe i dostalem ub wiec skladam podanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsychoCiocia Napisano 22 Czerwca 2015 #15620 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Tak jak pisałem w twoim wcześniejszym podaniu. Dalej jestem na Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 22 Czerwca 2015 #15622 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Popraw aktywność, sprawa z UB mnie osobiście mało interesuje. Napisz podanie za dwa tygodnie, tylko następnym razem, 7 godzin to minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 22 Czerwca 2015 #15623 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Słaba aktywność Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi