Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 #14575 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Witam. Chciałbym złożyć skargę na admina COD+BF4 "Tyson xdd ". Dnia 22 czerwca 2015r. o godzinie 18:45 (około) wszedł na serwer "fr0st."- gracz, który grał na wspomagaczach AIM+WH. Nie ja jeden pisałem na "u@", czy też zwykłym "y", by zbanować tego gracza. Tyson po pewnym czasie napisał na "y@", że zaraz go zbanuje po czym wyszedł z serwera i nie wrócił. Dowody: demko z tejże godziny. Mam nadzieję, że zostaną wyciągnięte z tego konsekwencje, zapewne nie będę jedyną osobą, która pisze na niego skargę, bo był FULL serwer, gdy miało to miejsce. Dziękuję i liczę na to, że admin ten wyciągnie z tego konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 22 Czerwca 2015 #14576 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 a gdzie to demko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 #15832 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 a gdzie to demko? http://hltv.1shot1kill.eu/srv24348/HLTV-1506221831-de_dust2.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 22 Czerwca 2015 #15821 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Admin do mnie napisał że jest cziter fr0st i że nie może go zbanować bo gdy klika liczbę przy nim to wyskakuje komunikat że gracz jest już zbanowany. Ww cziter nie wejdzie raczej na serwer, dostał amx_spinem, amx_destroyem więc będzie się musiał nieźle nabawić by wejść ponownie:) Nie wiem czy jest sens czekać na wypowiedź admina, chyba wyjaśniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Czerwca 2015 #15802 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 sprawa widzę krótko wyjaśniona , skarga anulowana . /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Czerwca 2015 #15803 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi