Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge" style="background:red;">ZAMKNIĘTY</span>NIBY MINA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry:Agresive

Godzina, data zdarzenia:18:37 22.06.2015r.

Mapa:de_dust2

STEAM_ID / IP:85.202.41:117

Uzasadnienie:Dostałem bana za minę w przejściu jak się na plant b wchodzi. Ale ja przecież ją postawiłem prawidłowo przed i to dużo przejściem po czym typek wszedł w minę i bez sprawdzenia napisał mina w przejściu po czym dostałem bana bez żadnego potwierdzenia że dana mina była dokładnie w przejściu. Więc proszę o ub albo screen a gdzie ta mina było bo admin na pewno nie sprawdził miejsca gdzie mina się znajdowała, ponieważ dostałem bana po 20 sek od wybuchu miny.

Dziękuje.

Napisano

Dowodu nie mam, byłem w tt, padłem, gościu szedł z mojego teamu(obserwowałem akurat jego postać) i delikatnie za drzwiami stała mina, w miejscu w którym nie powinna stać. Postaram się hltv załatwić, jednak to wieczorkiem.

Dodatkowo kilka razy Agresive upominałem Cię byś nie kładł min w tym miejscu.

Wieczorem ogarnę hltv i wrzucę.

Edited by astroe

Tutaj jest link: 8.32-9.00 gracz dynqu obserwujcie:http://www74.zippyshare.com/v/v0v1ZLcJ/file.html

Gracz Dynqu wszedł w minę(jego na serwerze oglądałem akurat), w momencie w którym wchodził w minę podczas normalnej prędkości(wiadomo akcja itd) wydawało mi się że mina jest w drzwiach, jednak była przed nimi

Ban już minął, jednak to co zrobiłem jest wbrew regulaminowi(gracz dostał bana za niewinność), więc proszę s@ lub opiekuna sieci o przyjrzenie się temu tematowi i ukaranie mnie w odpowiedni sposób.

Napisano

Spoko... Nie karajcie Administratora każdy popełnia błędy. Chcę tylko żeby admin sprawdzał za każdym razem gdzie jest ta mina i nie odrazu banował.

Dziękuje 

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...