Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 #14565 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry:Agresive Godzina, data zdarzenia:18:37 22.06.2015r. Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:85.202.41:117 Uzasadnienie:Dostałem bana za minę w przejściu jak się na plant b wchodzi. Ale ja przecież ją postawiłem prawidłowo przed i to dużo przejściem po czym typek wszedł w minę i bez sprawdzenia napisał mina w przejściu po czym dostałem bana bez żadnego potwierdzenia że dana mina była dokładnie w przejściu. Więc proszę o ub albo screen a gdzie ta mina było bo admin na pewno nie sprawdził miejsca gdzie mina się znajdowała, ponieważ dostałem bana po 20 sek od wybuchu miny. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Czerwca 2015 #14570 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 zbanował Cię admin znów laguje na 30 minut proszę o jakiś dowód że gracz podłożył mine w złym miejscu , inaczej temat trafi do OP serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 22 Czerwca 2015 #15855 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Dowodu nie mam, byłem w tt, padłem, gościu szedł z mojego teamu(obserwowałem akurat jego postać) i delikatnie za drzwiami stała mina, w miejscu w którym nie powinna stać. Postaram się hltv załatwić, jednak to wieczorkiem. Dodatkowo kilka razy Agresive upominałem Cię byś nie kładł min w tym miejscu. Wieczorem ogarnę hltv i wrzucę. Edited by astroe Tutaj jest link: 8.32-9.00 gracz dynqu obserwujcie:http://www74.zippyshare.com/v/v0v1ZLcJ/file.html Gracz Dynqu wszedł w minę(jego na serwerze oglądałem akurat), w momencie w którym wchodził w minę podczas normalnej prędkości(wiadomo akcja itd) wydawało mi się że mina jest w drzwiach, jednak była przed nimi Ban już minął, jednak to co zrobiłem jest wbrew regulaminowi(gracz dostał bana za niewinność), więc proszę s@ lub opiekuna sieci o przyjrzenie się temu tematowi i ukaranie mnie w odpowiedni sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 #15629 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Spoko... Nie karajcie Administratora każdy popełnia błędy. Chcę tylko żeby admin sprawdzał za każdym razem gdzie jest ta mina i nie odrazu banował. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Czerwca 2015 #16380 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 temat podeśle s@ który podejmie decyzję w tej sprawie , tymczasem zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 22 Czerwca 2015 #15680 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Sprawa wyjaśniona. Zamykam bo astroe przeprosił, i doszli do porozumienia z graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 22 Czerwca 2015 #15681 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi