Jellyfish. Napisano 21 Czerwca 2015 #292 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Wybaczcie, że dopiero teraz odpowiedzi, ale czas mi nie pozwolił zrobić tego wcześniej : P [P] Skąd ten nick ? [O] Od ksywy pochodzącej od mojego nazwiska. @August [P] Jak tam się żyje w wielkim mieście po przeprowadzce z małego miasteczka? :> [O] Elegancko, nie narzekam, w końcu coś nowego [P] Jedna cecha, która sprawiła, że dalej jesteśmy "ziomkami"? [O] Wredność! i uwielbiasz mnie : P [P] Siostra Ciebie częściej odwiedza czy Ty siostrę? [O] Ja ją. [P] Co tam u Maćka z R... Jeszcze macie kontakt? [O] Wiem tylko, że dobrze mu się powodzi, ale kontakt urwany z przyczyn oczywistych [P] Przyznaj się. Przeprowadziłaś się do Warszawy, żeby zrobić karierę jak każdy słoik? :V [O] Tak rozgryzłeś mnie :c [P] Poznasz mnie z Izą? :3 [O] Jasne wpadaj na Szczecinek :> [P] Kiedy się widzimy? [O] Jak odwiedzisz stolicę to daj znać : P [P] Dalej chodzisz tylko galą? [O] Najczęściej nawigacja mnie tak prowadzi więc kurs się nie zmienił [P] Ile osób wyciągnęło od Ciebie fotki na PW? [O] Nikomu nie rozdaję swoich fotek :> [P] To prawda, że bula proponował Ci opiekuna za pikantne fotki? [O] Nie wiem kto Ci takich bzdur naopowiadał. [P] Ile osób chciało się z Tobą umówić, a ile chciało mieć dzieci? (Maciek się nie liczy!) [O] Nigdy nie liczyłam więc nie wiem [P] Dlaczego pomimo kilku tysięcy godzin w 1.6 dalej nie możesz wyjść na +? [O] Masz jakieś złe informacje Arturku : D [P] nono czy morfi? [O] Morfi <3 @happy [p] jak tam ? [o] elegancko : ) [p] lubisz mnie ? [o] tak : ) [p] zielony czy rozowy kolorek? [o] zielony [p] jak tam twoje nowe audi ? [o] Jeździ haha [p] kiedy się scigamy ? [o] jak w końcu prawko zrobię [p] w Warszawie mogę Cię odwiedzić ? [o] jeśli będzie czas to jasne [p] co ma 4 nogi i 3 kopyta ? [o] ee nie wiem [p] Dlaczego jak gramy razem szybko giniesz ode mnie ? [o] bo mnie zagadujesz : D [p] kiedy dostanie buziaka ? [o] od tego mam faceta [p] Kiedy pijemy ? [o] kiedy masz wolne? : D [p] Kiedy bedziesz w bikini nad morzem u mnie ? [o] kiedyś na pewno [p] Co Cie skłoniło aby do Warszawy przeprowadzić się ? [o] tęsknota za moim Adim [p] ulubiona muzyka [o] słucham wszystkiego [p] ulubiony film [o] jest ich wiele ale np. Więzień labiryntu [p] lubisz serial "gra o tron" [o] nigdy nie ogądałam [p] jaki masz telefon ? [o] nokia lumia 630 [p] Jak tam na dd2/inferno [o] pozytywnie : P [p] Dlaczego nie nawidzisz gry bez vipa ? [o] bo na broń mnie nigdy nie stać [p] Jestes zla na logisia ze Cię wybrał ? [o] nieee [p] KIedy.. hm ? [o] jutro ;* [p] dobry jestem ? [o] no pewnie : D [p] Co porabiasz ? [o] odpowiadam na masę pytań [p] Czemu jestes takim leniem ? [o] nie można być idealnym : P [p] Co byś chiała abym Ci ugotował [o] naleśniki według Twojego przepisu [p] dlaczego zmieniłaś z Jellyfish na samo Jelly ? [o] logiś mnie o to poprosił [p] Lubie Cie [o] A myślałam, że uwielbiasz :c [p] Lubisz alkohol ? ;> [o] tylko okazyjnie [p] Jestem wredny ? [o] tak dobrze Cię jeszcze nie poznałam, ale dla mnie nigdy nie byłeś : D [p] Co sądzisz o truskawkach ? [o] są pyszne <3 [p] Twój ulubiony kolor ? [o] niebieski [p] Jaki kolor auta masz ? [o] granat [p] Kto Ci placi za mieszkanie ? [o] mój facet [p] Pracujesz/uczysz się ? [o] lenię się póki co [p] ja czy on [o] Ty [p] mógłbym wiecej pytań co nie ? [o] o nie nie wystarczy stanowczo @Kristo [P] Ile masz lat? [O] w listopadzie skończę 23 [P] Ile już jesteś na MG? [O] prawie rok @Freezu [P] Jaki masz nick? [O] Jellyfish.? Livio ? [p] Czo tam Paulinka [o] a nicz tam, pozytywnie i do przodu @tetra [P] Nosisz obcasy ? )) [O] Czasami [P] Wielbisz mnie ? [O] Jak Boga [P] Łózko czy kanapa ? [O] Kanapa [P]Gra wstępna ? [O] Nie zawsze [P] Skąd się wziął pomysł na nick ? [O] Kiedyś wołali na mnie Meduza więc i nick do gry Jellyfish [P] daj kamienia ? [O] łap : D [P] Wyślij jakieś zdjęcie ? [O] nie mam :c [P]tetra? [O] uwielbia Jelly <3 @HooD [P] Rozmiar miseczki ? [O] To chyba moja sprawa [P] Leginsy czy jeansy? [O] I jedno i drugie [P] Jak ma na imię Monika Brodka? [O] ee Monika [P] Linux czy Debian? [O] Żaden @Lady in Black# [P] Real Madryt czy Barcelona ? [O] Real Madryt @logiś [P] czekolada czy logiś? [O] logiś w czekoladzie [P] mleko czy tymbark? [O] tymbark [P] ulubiona piosenka? [O] Nie mam ulubionej [P] ulubiony film i aktor/aktorka? [O] lubię wiele filmów : ) ale niech będzie szybcy i wściekli 7, a aktor Jason Statham [P] co lubisz we mnie najbardziej? [O] Poczucie humoru i uśmiech [P] długo grasz już w cs? [O] z 4 lata [P] jak się dostałaś na multi-head? [O] Przypadkiem dołączyłam do gry za znajomym i mi się spodobało [P] jezioro czy góry? [O] I jedno i drugie w górach byłam tylko raz [P] ulubiona potrawa? [O] naleśniki w chyba każdej postaci [P] ulubiony kabaret? [O] kabaret skeczów męczących [P] ulubiona mapa ? [O] de dust 2 [P] co lubisz robić w wolnym czasie oprócz cs? [O] Czytać, spacerować [P] pracujesz? [O] Aktualnie nie [P] jedziesz gdzieś w wakacje? [O] Na pewno nad morze na pare dni i biwak [P] co zamierzasz robić w przyszłości? [O] Nie planuję przyszłości [P] lubisz mnie troszke? [O] Tak i nie troszkę, a bardzo [P] gdzie chciałabyś pojechać? [O] Majorka abo coś w tę deseń : D [P] uprawiasz sport? jak tak to jaki? [O] teraz już nie, ale trenowałam lekkoatletykę [P] lubisz oglądać piłke nożną? [O] Czasaaaami [P] co słychać? [O] A wszystko w porządeczku, powolutku i do przodu [P] moje 3 wady i 3 zalety [O] wady: chyba jeszcze nie znalazłam , zalety: wesoły, szczery, kreatywny [P] Twoje 3 wady i 3 zalety [O] wady: leniwa, zbyt szczera, niepunktualna, zalety: dokładna, wesoła, spontaniczna [P] kiedy randka? [O] Masz dziewczynę [P] róże czy tulipany? [O] Róże [P] zima czy lato? [O] Lato <3 [P] piwo czy wódka? [O] Piwo [P] ile masz wzrostu? [O] Mało 165cm [P] mini czy długa? [O] Mini [P] pokaż nogi [O] Nieee [P] pokaż buzie :* [O] Looknij profilowe:D [P] kiedy do mnie przyjedziesz? [O] A kiedy mnie zaprosisz? [P] jedziesz na mecz do Warszawy w wrześniu? [O] Będę w Wawie, ale czy będę na meczu.. raczej nie [P] a jak ja bede tam? [O] Pomyślę ;* [P] chipsy czy lody? [O] Lody [P] masz swój samochód? jak tak to jaki? [O] Mam auto Audi A6, ale nie mam prawka : P [P] Twój wymarzony samochód to ? [O] Audi q7 albo bmw x6 [P] logiś to ? [O] Najlepszy kumpel Jelly : D [P] wpływowa osoba na sieci? [O] Chyba nty [P] lubisz ze mną grać? [O] Pewnie, że tak [P] Twój facet jakie powinien mieć cechy? [O] Szczery, uczciwy, ambitny i zawsze uśmiechnięty z poczuciem humoru [P] brunet czy blondyn ? [O] Brunet [P] jak mnie oceniasz? [O] Bardzo pozytywny z Ciebie logiś [P] mogę Cię podrywać? [O] A co na to Twoja kobieta? [P] co jest dla Ciebie w życiu ważne? [O] Rodzina i zaufanie [P] masz dużą rodzinę? [O] Nom nawet sporą [P] śpisz nago ? [O] Czasami [P] ulubiony napój? [O] Pepsiak [P] ulubiony kolor? [O] Niebieski [P] kot czy pies? [O] Nie lubię kotów więc zdecydowanie pies [P] ile chcesz mieć dzieci? [O] Dwoje [P] czy logiś to kandydat na męża? haha [O] Myślę, że tak : P [P] randka w ciemno? kręci Cię to? [O] Raczej niee [P] w jakich butach lubisz chodzić? [O] Adidaskowych najaczkach [P] potrafię poprawić Ci humor? [O] Taak, jak mało kto [P] lubisz sporty ekstremalne? [O] Tak [P] języczek? [O] Jak zawsze @Kuba =D [p] Ulubiony smak tymbarka ? [O] Arbuz [p] logiś czy Kuba ? [O] co to za pytanie obu lubię ;* [p] Jakiego koloru jest czerwony maluch ? [O] Czerwony [p] Ile lat ma 40letnia kobieta ? [O] Kobieta ma zawsze 18 z hakiem : D [p] Dlaczego Jellyfish a nie Rumcjas ? [O] Bo tak wyszło [p] Podoba Ci się twoje imię Paulinko ? [O] Teraz już tak : P Kiedyś go nie lubiłam [p] Ulubiony film ? [O] np. 7 dusz [p] Jesteś alkoholikiem :DD ? [O] Niee [p] Dlaczego Ty ? [O] Bo jak nie ja to kto? [p] Czarne czy białe ? [O] Czarne [p] Lubisz murzynów ? [O] Nie mam nic do nich [p] Ulubiony sport ? [O] Siatkówka [p] Masz fetysz na stópki ? [O] Nieee raczej nie @nynek [P] Gdzie jest Nemo? [O] U mnie w domu [P] Co powie ryba? [O] Ryby nie mówią :c [P] Ile lat byś chciała teraz mieć i dlaczego? [O] Chciałabym wrócić do dzieciństwa mieć tak z 5 lat,wieść beztroskie życie i martwić się tylko tym, że zgubiłam lalkę [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Czytać, spacerować [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Aktualnie to zrobić prawko , a później chcę dużo podróżować i zwiedzić jak najwięcej państw [P] Jaką miałaś największą wpadkę? [O] Za czasów liceum spadłam ze schodów z takim hukiem że cała szkoła się ze mnie śmiała [P] Co byś zabrała na bezludną wyspę? [O] Krem do opalania i faceta [P] Gdzie masz największe łaskotki? [O] Ja mam łaskotki wszędzie xD [P] Co masz teraz na sobie? [O] Koszulę [P] Lubisz jak poprawiam CI nastrój samym pojawieniem się? [O] Pewnie :) [P] Dlaczego tak słabo grasz? [O] Nie jestem słaba :c [P] Znasz inne miejsca na dd2 niż gala? [O] Tak xD co się uczepiliście xD [P] O czym myślałby stół, gdyby myślał? [O] Że ma za dużo na głowie [P] Dlaczego uważasz, że jestem najlepszym graczem CS1.6? [O] Bo "noł lajfisz" : D [P] Co byś zmieniła na forum? [O] Raczej nic, wszystko jest w porządku [P] Będziesz starała się o jakąś funkcję na forum? [O] Admin serwa mi wystarcza :P [P] Dd2 czy inferno? [O] DD2 [P] Piwo czy wódka? [O] Piwo [P] Dres czy sukienka? [O] Po domu dres, wyjściowo sukienka xD [P] Spodnie czy spódnica? [O] Raczej spodnie [P] Rajstopy czy pończochy? [O] Rajstopy [P] Obcasy czy trampki? [O] Częściej trampki [P] BMW czy AUDI? [O] Trudny wybór xD Ale raczej Audi [P] Z gumką czy bez? [O] Głupie pytanie xD [P] 1.6 czy GO? [O] 1.6 zdecydowanie [P] FB czy NK? [O] FB [P] Pizza czy sałatka? [O] Pizza :D [P] Hamburger czy frytki? [O] Frytki [P] Herbata czy kawa? [O] Herbata Nominuję: @August :D Pozdrówki ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Czerwca 2015 #17154 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jak zwykle pod górkę. Nie ma plusa za nominację! Nie ma mnie od czwartku w domu do poniedziałku, więc nie wiem kiedy odpowiedzi bym miał dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 21 Czerwca 2015 #17173 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Nieee no odpowiedzi akurat na moje ttakie sobie ogólnie okej no masz Paulinka plusa od happiusia swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Czerwca 2015 #17170 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 z gumką xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 21 Czerwca 2015 #17101 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Oja ale lamus jestem, nie wysłałem posta z moimi pytaniami [P] Linux czy Debian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 22 Czerwca 2015 #16350 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Oj Jelly Jelly Lady Nie odpowiedziałaś na moje jedno pytanie Ale odpuszczę Ci je Dobrze znać Twój słaby punkt (gili gili :spiteful: ). Co do Realu Madryt się z Tobą zgodzę! Tak już do Audi nie! BMW wygrywa! Zapraszam na pizzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 22 Czerwca 2015 #16439 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Haaaaa, super odpowiedzi Jelly to ta randka już jak najbardziej aktualna ;> pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 22 Czerwca 2015 #13264 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi