Jellyfish. Napisano 21 Czerwca 2015 #292 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Wybaczcie, że dopiero teraz odpowiedzi, ale czas mi nie pozwolił zrobić tego wcześniej : P [P] Skąd ten nick ? [O] Od ksywy pochodzącej od mojego nazwiska. @August [P] Jak tam się żyje w wielkim mieście po przeprowadzce z małego miasteczka? :> [O] Elegancko, nie narzekam, w końcu coś nowego [P] Jedna cecha, która sprawiła, że dalej jesteśmy "ziomkami"? [O] Wredność! i uwielbiasz mnie : P [P] Siostra Ciebie częściej odwiedza czy Ty siostrę? [O] Ja ją. [P] Co tam u Maćka z R... Jeszcze macie kontakt? [O] Wiem tylko, że dobrze mu się powodzi, ale kontakt urwany z przyczyn oczywistych [P] Przyznaj się. Przeprowadziłaś się do Warszawy, żeby zrobić karierę jak każdy słoik? :V [O] Tak rozgryzłeś mnie :c [P] Poznasz mnie z Izą? :3 [O] Jasne wpadaj na Szczecinek :> [P] Kiedy się widzimy? [O] Jak odwiedzisz stolicę to daj znać : P [P] Dalej chodzisz tylko galą? [O] Najczęściej nawigacja mnie tak prowadzi więc kurs się nie zmienił [P] Ile osób wyciągnęło od Ciebie fotki na PW? [O] Nikomu nie rozdaję swoich fotek :> [P] To prawda, że bula proponował Ci opiekuna za pikantne fotki? [O] Nie wiem kto Ci takich bzdur naopowiadał. [P] Ile osób chciało się z Tobą umówić, a ile chciało mieć dzieci? (Maciek się nie liczy!) [O] Nigdy nie liczyłam więc nie wiem [P] Dlaczego pomimo kilku tysięcy godzin w 1.6 dalej nie możesz wyjść na +? [O] Masz jakieś złe informacje Arturku : D [P] nono czy morfi? [O] Morfi <3 @happy [p] jak tam ? [o] elegancko : ) [p] lubisz mnie ? [o] tak : ) [p] zielony czy rozowy kolorek? [o] zielony [p] jak tam twoje nowe audi ? [o] Jeździ haha [p] kiedy się scigamy ? [o] jak w końcu prawko zrobię [p] w Warszawie mogę Cię odwiedzić ? [o] jeśli będzie czas to jasne [p] co ma 4 nogi i 3 kopyta ? [o] ee nie wiem [p] Dlaczego jak gramy razem szybko giniesz ode mnie ? [o] bo mnie zagadujesz : D [p] kiedy dostanie buziaka ? [o] od tego mam faceta [p] Kiedy pijemy ? [o] kiedy masz wolne? : D [p] Kiedy bedziesz w bikini nad morzem u mnie ? [o] kiedyś na pewno [p] Co Cie skłoniło aby do Warszawy przeprowadzić się ? [o] tęsknota za moim Adim [p] ulubiona muzyka [o] słucham wszystkiego [p] ulubiony film [o] jest ich wiele ale np. Więzień labiryntu [p] lubisz serial "gra o tron" [o] nigdy nie ogądałam [p] jaki masz telefon ? [o] nokia lumia 630 [p] Jak tam na dd2/inferno [o] pozytywnie : P [p] Dlaczego nie nawidzisz gry bez vipa ? [o] bo na broń mnie nigdy nie stać [p] Jestes zla na logisia ze Cię wybrał ? [o] nieee [p] KIedy.. hm ? [o] jutro ;* [p] dobry jestem ? [o] no pewnie : D [p] Co porabiasz ? [o] odpowiadam na masę pytań [p] Czemu jestes takim leniem ? [o] nie można być idealnym : P [p] Co byś chiała abym Ci ugotował [o] naleśniki według Twojego przepisu [p] dlaczego zmieniłaś z Jellyfish na samo Jelly ? [o] logiś mnie o to poprosił [p] Lubie Cie [o] A myślałam, że uwielbiasz :c [p] Lubisz alkohol ? ;> [o] tylko okazyjnie [p] Jestem wredny ? [o] tak dobrze Cię jeszcze nie poznałam, ale dla mnie nigdy nie byłeś : D [p] Co sądzisz o truskawkach ? [o] są pyszne <3 [p] Twój ulubiony kolor ? [o] niebieski [p] Jaki kolor auta masz ? [o] granat [p] Kto Ci placi za mieszkanie ? [o] mój facet [p] Pracujesz/uczysz się ? [o] lenię się póki co [p] ja czy on [o] Ty [p] mógłbym wiecej pytań co nie ? [o] o nie nie wystarczy stanowczo @Kristo [P] Ile masz lat? [O] w listopadzie skończę 23 [P] Ile już jesteś na MG? [O] prawie rok @Freezu [P] Jaki masz nick? [O] Jellyfish.? Livio ? [p] Czo tam Paulinka [o] a nicz tam, pozytywnie i do przodu @tetra [P] Nosisz obcasy ? )) [O] Czasami [P] Wielbisz mnie ? [O] Jak Boga [P] Łózko czy kanapa ? [O] Kanapa [P]Gra wstępna ? [O] Nie zawsze [P] Skąd się wziął pomysł na nick ? [O] Kiedyś wołali na mnie Meduza więc i nick do gry Jellyfish [P] daj kamienia ? [O] łap : D [P] Wyślij jakieś zdjęcie ? [O] nie mam :c [P]tetra? [O] uwielbia Jelly <3 @HooD [P] Rozmiar miseczki ? [O] To chyba moja sprawa [P] Leginsy czy jeansy? [O] I jedno i drugie [P] Jak ma na imię Monika Brodka? [O] ee Monika [P] Linux czy Debian? [O] Żaden @Lady in Black# [P] Real Madryt czy Barcelona ? [O] Real Madryt @logiś [P] czekolada czy logiś? [O] logiś w czekoladzie [P] mleko czy tymbark? [O] tymbark [P] ulubiona piosenka? [O] Nie mam ulubionej [P] ulubiony film i aktor/aktorka? [O] lubię wiele filmów : ) ale niech będzie szybcy i wściekli 7, a aktor Jason Statham [P] co lubisz we mnie najbardziej? [O] Poczucie humoru i uśmiech [P] długo grasz już w cs? [O] z 4 lata [P] jak się dostałaś na multi-head? [O] Przypadkiem dołączyłam do gry za znajomym i mi się spodobało [P] jezioro czy góry? [O] I jedno i drugie w górach byłam tylko raz [P] ulubiona potrawa? [O] naleśniki w chyba każdej postaci [P] ulubiony kabaret? [O] kabaret skeczów męczących [P] ulubiona mapa ? [O] de dust 2 [P] co lubisz robić w wolnym czasie oprócz cs? [O] Czytać, spacerować [P] pracujesz? [O] Aktualnie nie [P] jedziesz gdzieś w wakacje? [O] Na pewno nad morze na pare dni i biwak [P] co zamierzasz robić w przyszłości? [O] Nie planuję przyszłości [P] lubisz mnie troszke? [O] Tak i nie troszkę, a bardzo [P] gdzie chciałabyś pojechać? [O] Majorka abo coś w tę deseń : D [P] uprawiasz sport? jak tak to jaki? [O] teraz już nie, ale trenowałam lekkoatletykę [P] lubisz oglądać piłke nożną? [O] Czasaaaami [P] co słychać? [O] A wszystko w porządeczku, powolutku i do przodu [P] moje 3 wady i 3 zalety [O] wady: chyba jeszcze nie znalazłam , zalety: wesoły, szczery, kreatywny [P] Twoje 3 wady i 3 zalety [O] wady: leniwa, zbyt szczera, niepunktualna, zalety: dokładna, wesoła, spontaniczna [P] kiedy randka? [O] Masz dziewczynę [P] róże czy tulipany? [O] Róże [P] zima czy lato? [O] Lato <3 [P] piwo czy wódka? [O] Piwo [P] ile masz wzrostu? [O] Mało 165cm [P] mini czy długa? [O] Mini [P] pokaż nogi [O] Nieee [P] pokaż buzie :* [O] Looknij profilowe:D [P] kiedy do mnie przyjedziesz? [O] A kiedy mnie zaprosisz? [P] jedziesz na mecz do Warszawy w wrześniu? [O] Będę w Wawie, ale czy będę na meczu.. raczej nie [P] a jak ja bede tam? [O] Pomyślę ;* [P] chipsy czy lody? [O] Lody [P] masz swój samochód? jak tak to jaki? [O] Mam auto Audi A6, ale nie mam prawka : P [P] Twój wymarzony samochód to ? [O] Audi q7 albo bmw x6 [P] logiś to ? [O] Najlepszy kumpel Jelly : D [P] wpływowa osoba na sieci? [O] Chyba nty [P] lubisz ze mną grać? [O] Pewnie, że tak [P] Twój facet jakie powinien mieć cechy? [O] Szczery, uczciwy, ambitny i zawsze uśmiechnięty z poczuciem humoru [P] brunet czy blondyn ? [O] Brunet [P] jak mnie oceniasz? [O] Bardzo pozytywny z Ciebie logiś [P] mogę Cię podrywać? [O] A co na to Twoja kobieta? [P] co jest dla Ciebie w życiu ważne? [O] Rodzina i zaufanie [P] masz dużą rodzinę? [O] Nom nawet sporą [P] śpisz nago ? [O] Czasami [P] ulubiony napój? [O] Pepsiak [P] ulubiony kolor? [O] Niebieski [P] kot czy pies? [O] Nie lubię kotów więc zdecydowanie pies [P] ile chcesz mieć dzieci? [O] Dwoje [P] czy logiś to kandydat na męża? haha [O] Myślę, że tak : P [P] randka w ciemno? kręci Cię to? [O] Raczej niee [P] w jakich butach lubisz chodzić? [O] Adidaskowych najaczkach [P] potrafię poprawić Ci humor? [O] Taak, jak mało kto [P] lubisz sporty ekstremalne? [O] Tak [P] języczek? [O] Jak zawsze @Kuba =D [p] Ulubiony smak tymbarka ? [O] Arbuz [p] logiś czy Kuba ? [O] co to za pytanie obu lubię ;* [p] Jakiego koloru jest czerwony maluch ? [O] Czerwony [p] Ile lat ma 40letnia kobieta ? [O] Kobieta ma zawsze 18 z hakiem : D [p] Dlaczego Jellyfish a nie Rumcjas ? [O] Bo tak wyszło [p] Podoba Ci się twoje imię Paulinko ? [O] Teraz już tak : P Kiedyś go nie lubiłam [p] Ulubiony film ? [O] np. 7 dusz [p] Jesteś alkoholikiem :DD ? [O] Niee [p] Dlaczego Ty ? [O] Bo jak nie ja to kto? [p] Czarne czy białe ? [O] Czarne [p] Lubisz murzynów ? [O] Nie mam nic do nich [p] Ulubiony sport ? [O] Siatkówka [p] Masz fetysz na stópki ? [O] Nieee raczej nie @nynek [P] Gdzie jest Nemo? [O] U mnie w domu [P] Co powie ryba? [O] Ryby nie mówią :c [P] Ile lat byś chciała teraz mieć i dlaczego? [O] Chciałabym wrócić do dzieciństwa mieć tak z 5 lat,wieść beztroskie życie i martwić się tylko tym, że zgubiłam lalkę [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Czytać, spacerować [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Aktualnie to zrobić prawko , a później chcę dużo podróżować i zwiedzić jak najwięcej państw [P] Jaką miałaś największą wpadkę? [O] Za czasów liceum spadłam ze schodów z takim hukiem że cała szkoła się ze mnie śmiała [P] Co byś zabrała na bezludną wyspę? [O] Krem do opalania i faceta [P] Gdzie masz największe łaskotki? [O] Ja mam łaskotki wszędzie xD [P] Co masz teraz na sobie? [O] Koszulę [P] Lubisz jak poprawiam CI nastrój samym pojawieniem się? [O] Pewnie :) [P] Dlaczego tak słabo grasz? [O] Nie jestem słaba :c [P] Znasz inne miejsca na dd2 niż gala? [O] Tak xD co się uczepiliście xD [P] O czym myślałby stół, gdyby myślał? [O] Że ma za dużo na głowie [P] Dlaczego uważasz, że jestem najlepszym graczem CS1.6? [O] Bo "noł lajfisz" : D [P] Co byś zmieniła na forum? [O] Raczej nic, wszystko jest w porządku [P] Będziesz starała się o jakąś funkcję na forum? [O] Admin serwa mi wystarcza :P [P] Dd2 czy inferno? [O] DD2 [P] Piwo czy wódka? [O] Piwo [P] Dres czy sukienka? [O] Po domu dres, wyjściowo sukienka xD [P] Spodnie czy spódnica? [O] Raczej spodnie [P] Rajstopy czy pończochy? [O] Rajstopy [P] Obcasy czy trampki? [O] Częściej trampki [P] BMW czy AUDI? [O] Trudny wybór xD Ale raczej Audi [P] Z gumką czy bez? [O] Głupie pytanie xD [P] 1.6 czy GO? [O] 1.6 zdecydowanie [P] FB czy NK? [O] FB [P] Pizza czy sałatka? [O] Pizza :D [P] Hamburger czy frytki? [O] Frytki [P] Herbata czy kawa? [O] Herbata Nominuję: @August :D Pozdrówki ;* Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/22076-q38a-vil26-jellyfish-odpowiedzi-33/ Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Czerwca 2015 #17154 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jak zwykle pod górkę. Nie ma plusa za nominację! Nie ma mnie od czwartku w domu do poniedziałku, więc nie wiem kiedy odpowiedzi bym miał dać. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/22076-q38a-vil26-jellyfish-odpowiedzi-33/#findComment-17154 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 21 Czerwca 2015 Weteran MH #17173 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Nieee no odpowiedzi akurat na moje ttakie sobie ogólnie okej no masz Paulinka plusa od happiusia swojego Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/22076-q38a-vil26-jellyfish-odpowiedzi-33/#findComment-17173 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 21 Czerwca 2015 Premium #17170 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 z gumką xDDDD Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/22076-q38a-vil26-jellyfish-odpowiedzi-33/#findComment-17170 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 21 Czerwca 2015 #17101 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Oja ale lamus jestem, nie wysłałem posta z moimi pytaniami [P] Linux czy Debian? Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/22076-q38a-vil26-jellyfish-odpowiedzi-33/#findComment-17101 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 22 Czerwca 2015 #16350 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Oj Jelly Jelly Lady Nie odpowiedziałaś na moje jedno pytanie Ale odpuszczę Ci je Dobrze znać Twój słaby punkt (gili gili :spiteful: ). Co do Realu Madryt się z Tobą zgodzę! Tak już do Audi nie! BMW wygrywa! Zapraszam na pizzę! Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/22076-q38a-vil26-jellyfish-odpowiedzi-33/#findComment-16350 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 22 Czerwca 2015 #16439 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Haaaaa, super odpowiedzi Jelly to ta randka już jak najbardziej aktualna ;> pozdrowienia Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/22076-q38a-vil26-jellyfish-odpowiedzi-33/#findComment-16439 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 22 Czerwca 2015 #13264 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/22076-q38a-vil26-jellyfish-odpowiedzi-33/#findComment-13264 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi