Kolorowy_seN Napisano 21 Czerwca 2015 #18093 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Witajcie. Na imię mi Rafał, mam 22 wiosny już za sobą, gram na serwerze FFA Mieszkam w woj. Warmińsko-Mazurskim, Iława k. Olsztyna Co by tu jeszcze napisać, interesuję się informatyką od strony technicznej. Jestem tzw. samoukiem ale wg mnie mam dość dużą wiedzę na temat systemów operacyjnych, pecetów i wszystkiego co z tym związane więc zawsze mogę z miłą chęcią "postarać się" pomóc, ponieważ wiadome, że człowiek całe życie się uczy i nigdy nie posiądzie całej wiedzy Waszą serwerownię znalazłem poprzez klik serwery, klik sort by ping i tak jak wbiłem raz, wbijam co dzień ;p Także Kolorowy wita Was i ma nadzieję, że przyczyni się do budowania miłej atmosfery na forum i na serwerze ! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 21 Czerwca 2015 #17946 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Witamy Miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2015 #7499 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Witam, najpierw podanie, potem przywitanie? Trochę kolejności Ci się pomyliły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy_seN Napisano 21 Czerwca 2015 Autor #17988 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Witam, najpierw podanie, potem przywitanie? Trochę kolejności Ci się pomyliły. Pozwól, że takie uwagi mogą pisać admini z FFA, wyższa administracja bądź moderatorzy forum Moim zdaniem bezsensowny twój post, gdyż nie widzę tu jakiegoś przewinienia byś mógł mnie poprawiać. Podanie napisałem jako pierwsze, gdyż Ci co grają na FFA to mnie znają, nie muszę im się przedstawiać i to oni wypowiadają się w temacie, więc też nie widzę podstaw by pisać powitanie jako pierwsze, a podanie jako drugie Powitanie napisałem dla wszystkich użytkowników forum więc mimo wszystko witam Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 21 Czerwca 2015 #17692 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Witamy na Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2015 #17495 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Pozwól, że takie uwagi mogą pisać admini z FFA, wyższa administracja bądź moderatorzy forum Moim zdaniem bezsensowny twój post, gdyż nie widzę tu jakiegoś przewinienia byś mógł mnie poprawiać. Podanie napisałem jako pierwsze, gdyż Ci co grają na FFA to mnie znają, nie muszę im się przedstawiać i to oni wypowiadają się w temacie, więc też nie widzę podstaw by pisać powitanie jako pierwsze, a podanie jako drugie Powitanie napisałem dla wszystkich użytkowników forum więc mimo wszystko witam Cię Ale myślę, iż powinni Cię poznać użytkownicy forum, skad wiesz ze nie gram na FFA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy_seN Napisano 21 Czerwca 2015 Autor #17492 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Ale myślę, iż powinni Cię poznać użytkownicy forum, skad wiesz ze nie gram na FFA? Przypuszczam, że nie grasz bo gram co dzień od 15 do późnych godzin wieczornych i takiego nicku jakiego używasz na forum nie kojarzę. A znów gdybyś grał to śmiem stwierdzić, że nie obchodziło by Cię to czy podanie napisałem jako pierwsze czy nie bo poznałbyś mnie na serwerze i widziałbym wypowiedź twoją w moim podaniu No ale ok . Skończmy ten spam ! ;d Witaj i myślę, że poznamy się od tej dobrej strony ! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 21 Czerwca 2015 #17957 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Zimmer moze przestaniesz kłotni ? kolega się przywitał i za to szacunek a nie mu wytykasz różne rzeczy . Siemka i witamy na MH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy_seN Napisano 21 Czerwca 2015 Autor #17956 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Zimmer moze przestaniesz kłotni ? kolega się przywitał i za to szacunek a nie mu wytykasz różne rzeczy . Siemka i witamy na MH Oj tam Happy, może za skórę mu zaszłem Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi