brOOk3n Napisano 20 Czerwca 2015 #19000 Napisano 20 Czerwca 2015 Witam, jak w temacie, mam 2 propozycje, które ułatwiłyby znacznie komunikację głosową na serwerze: 1. Nie mam zielonego pojęcia, czemu jest tak, że nieżywy team nie słyszy przeciwnej nieżyjącej drużyny. Ułatwiłoby to zauważalnie komunikację admin-gracz/gracz-admin oraz gracz/gracz. Nieraz jest tak, że w przeciwnej drużynie ktoś nadużywa mikro i co my admini możemy zrobić? Nic, bo go nie słyszymy, musimy dopiero przejść do owej drużyny, żeby usłyszeć winowajce.. 2. Dodanie opcji dla admina "+adminvoice", dla jasności, polega on na tym, że admin zbinduje sobie tą komendę pod dowolny klawisz i gdy poprzez ten wciśnięty klawisz będzie mówił inne mikrofony graczy zostają wyciszone i wszyscy ciebie słyszą, żywi nieżywi z przeciwnego i z twojego teamu, po prostu wszyscy. będzie to komenda przeznaczona na uwagi/ostrzeżenia adminów w stronę graczy, aby była łatwiejsza komunikacja, nie oszukujmy się, chyba szybciej i łatwiej powiedzieć coś/upomnieć niż pisać to samo a i tak zawsze wychodzi na to, że gracz nie patrzy na say.. P.S: Pytałem się na serwerze niektórych adminów, co mają do powiedzenia w tej sprawie, no i wyszło na to, że adminom podoba się ten pomysł. Dziękuje za uwagę, Tushirek.
ikz' Napisano 20 Czerwca 2015 #19002 Napisano 20 Czerwca 2015 Jak najbardziej trafne spostrzeżenia, nie raz miałem zgłoszenia co do osoby nieletniej, która używa mikra lub do osoby, która nadużywa mikrofon, mimo, że w ogóle ich nie słyszałem.
M@R!O Napisano 20 Czerwca 2015 #16385 Napisano 20 Czerwca 2015 Propozycje jak najbardziej na miejscu. Jak Murzyn napisał zgłoszenia są ale co z tego jak my ich nie słyszymy i nie możemy ocenić jaką karę powinien ponieść winowajca. 2. Nie jest tak bardzo potrzebna.
Ania Napisano 20 Czerwca 2015 #16371 Napisano 20 Czerwca 2015 Pierwsza propozycja jest dobrym pomysłem i postaram się żeby była zrealizowana, a co do 2. to nie widzę potrzeby wprowadzenia tego na serwer.
kakadu Napisano 20 Czerwca 2015 #16374 Napisano 20 Czerwca 2015 Pierwsza propozycja bardzo się przyda, ale jak już się ją wprowadzi to ta 2 nie będzie aż tak potrzebna.
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2015 #18386 Napisano 21 Czerwca 2015 Pierwsza propozycja sie przyda po co spamić po całym ekranie
brOOk3n Napisano 21 Czerwca 2015 Autor #18263 Napisano 21 Czerwca 2015 Temat do zamknięcia, propozycja 1 dodana
NumberOne Napisano 21 Czerwca 2015 #18163 Napisano 21 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
20 Cze
5
21 Cze
3
Najaktywniejsi w tym temacie