Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jak w temacie, mam 2 propozycje, które ułatwiłyby znacznie komunikację głosową na serwerze:

1. Nie mam zielonego pojęcia, czemu jest tak, że nieżywy team nie słyszy przeciwnej nieżyjącej drużyny. Ułatwiłoby to zauważalnie komunikację admin-gracz/gracz-admin oraz gracz/gracz. Nieraz jest tak, że w przeciwnej drużynie ktoś nadużywa mikro i co my admini możemy zrobić? Nic, bo go nie słyszymy, musimy dopiero przejść do owej drużyny, żeby usłyszeć winowajce..

2. Dodanie opcji dla admina "+adminvoice", dla jasności, polega on na tym, że admin zbinduje sobie tą komendę pod dowolny klawisz i gdy poprzez ten wciśnięty klawisz będzie mówił inne mikrofony graczy zostają wyciszone i wszyscy ciebie słyszą, żywi nieżywi z przeciwnego i z twojego teamu, po prostu wszyscy. będzie to komenda przeznaczona na uwagi/ostrzeżenia adminów w stronę graczy, aby była łatwiejsza komunikacja, nie oszukujmy się, chyba szybciej i łatwiej powiedzieć coś/upomnieć niż pisać to samo a i tak zawsze wychodzi na to, że gracz nie patrzy na say..

P.S: Pytałem się na serwerze niektórych adminów, co mają do powiedzenia w tej sprawie, no i wyszło na to, że adminom podoba się ten pomysł. Dziękuje za uwagę, Tushirek.

Napisano

Jak najbardziej trafne spostrzeżenia, nie raz miałem zgłoszenia co do osoby nieletniej, która używa mikra lub do osoby, która nadużywa mikrofon, mimo, że w ogóle ich nie słyszałem.

Napisano

Propozycje jak najbardziej na miejscu. Jak Murzyn napisał zgłoszenia są ale co z tego jak my ich nie słyszymy i nie możemy ocenić jaką karę powinien ponieść winowajca. 2. Nie jest tak bardzo potrzebna.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...