Skocz do zawartości

2 propozycje co do mikra.

brOOk3n

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jak w temacie, mam 2 propozycje, które ułatwiłyby znacznie komunikację głosową na serwerze:

1. Nie mam zielonego pojęcia, czemu jest tak, że nieżywy team nie słyszy przeciwnej nieżyjącej drużyny. Ułatwiłoby to zauważalnie komunikację admin-gracz/gracz-admin oraz gracz/gracz. Nieraz jest tak, że w przeciwnej drużynie ktoś nadużywa mikro i co my admini możemy zrobić? Nic, bo go nie słyszymy, musimy dopiero przejść do owej drużyny, żeby usłyszeć winowajce..

2. Dodanie opcji dla admina "+adminvoice", dla jasności, polega on na tym, że admin zbinduje sobie tą komendę pod dowolny klawisz i gdy poprzez ten wciśnięty klawisz będzie mówił inne mikrofony graczy zostają wyciszone i wszyscy ciebie słyszą, żywi nieżywi z przeciwnego i z twojego teamu, po prostu wszyscy. będzie to komenda przeznaczona na uwagi/ostrzeżenia adminów w stronę graczy, aby była łatwiejsza komunikacja, nie oszukujmy się, chyba szybciej i łatwiej powiedzieć coś/upomnieć niż pisać to samo a i tak zawsze wychodzi na to, że gracz nie patrzy na say..

P.S: Pytałem się na serwerze niektórych adminów, co mają do powiedzenia w tej sprawie, no i wyszło na to, że adminom podoba się ten pomysł. Dziękuje za uwagę, Tushirek.

• Donator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...