brOOk3n Napisano 20 Czerwca 2015 #19000 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Witam, jak w temacie, mam 2 propozycje, które ułatwiłyby znacznie komunikację głosową na serwerze: 1. Nie mam zielonego pojęcia, czemu jest tak, że nieżywy team nie słyszy przeciwnej nieżyjącej drużyny. Ułatwiłoby to zauważalnie komunikację admin-gracz/gracz-admin oraz gracz/gracz. Nieraz jest tak, że w przeciwnej drużynie ktoś nadużywa mikro i co my admini możemy zrobić? Nic, bo go nie słyszymy, musimy dopiero przejść do owej drużyny, żeby usłyszeć winowajce.. 2. Dodanie opcji dla admina "+adminvoice", dla jasności, polega on na tym, że admin zbinduje sobie tą komendę pod dowolny klawisz i gdy poprzez ten wciśnięty klawisz będzie mówił inne mikrofony graczy zostają wyciszone i wszyscy ciebie słyszą, żywi nieżywi z przeciwnego i z twojego teamu, po prostu wszyscy. będzie to komenda przeznaczona na uwagi/ostrzeżenia adminów w stronę graczy, aby była łatwiejsza komunikacja, nie oszukujmy się, chyba szybciej i łatwiej powiedzieć coś/upomnieć niż pisać to samo a i tak zawsze wychodzi na to, że gracz nie patrzy na say.. P.S: Pytałem się na serwerze niektórych adminów, co mają do powiedzenia w tej sprawie, no i wyszło na to, że adminom podoba się ten pomysł. Dziękuje za uwagę, Tushirek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 20 Czerwca 2015 #19002 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Jak najbardziej trafne spostrzeżenia, nie raz miałem zgłoszenia co do osoby nieletniej, która używa mikra lub do osoby, która nadużywa mikrofon, mimo, że w ogóle ich nie słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 20 Czerwca 2015 #16385 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Propozycje jak najbardziej na miejscu. Jak Murzyn napisał zgłoszenia są ale co z tego jak my ich nie słyszymy i nie możemy ocenić jaką karę powinien ponieść winowajca. 2. Nie jest tak bardzo potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Czerwca 2015 Premium VIP #16371 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Pierwsza propozycja jest dobrym pomysłem i postaram się żeby była zrealizowana, a co do 2. to nie widzę potrzeby wprowadzenia tego na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 20 Czerwca 2015 #16374 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Pierwsza propozycja bardzo się przyda, ale jak już się ją wprowadzi to ta 2 nie będzie aż tak potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2015 #18386 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Pierwsza propozycja sie przyda po co spamić po całym ekranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 21 Czerwca 2015 Autor #18263 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Temat do zamknięcia, propozycja 1 dodana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 21 Czerwca 2015 Donator #18163 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi