Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #19048 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 nick: Szajzer Wiek: 12 lat Doświadczenie (w byciu adminem):średni (5-10) Znajomość AMXX (W skali 1-10):10-10STAŻ w CS-sie:1rokSTEAM / NonSteam:XSkorpionXBicepsX Dlaczego Ty:chcę spróbować Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-10godzin Kontakt:https://www.facebook.com/profile.php?id=100007762172633 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 20 Czerwca 2015 #18972 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Hahahahaha zarabiste podanie ziom @edit WOOOOOOOOW JEST WZÓR 12 lat doświadczenie 5/10 a amxx10/10 hahah ciekawe jak tam pisanie pluginów hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 20 Czerwca 2015 #18978 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ahahah... Po 1 : Zastosuj się do wzoru Po 2 : Nie zachęcałem cię do złożenia podania, tylko powiedziałem że jak chcesz możesz spróbować bo pytałeś czy jest miejsce. Po 3 : Z tego co widzę (brak wzoru) to admina chyba jeszcze nigdzie nie miałeś ##Edit.: Ty sobie z nas żartujesz ? -Wiek -Podanie -Amxx (staż 1rok w cs'a, doświadczenie średnie i amxx na 10 ?) -Kłamiesz -Godziny na serwerze -Brak aktywności na forum -Brak linku do GT -Nie rozpisałeś się -Pierwszy raz cię widzę na serwerze. Tyle ode mnie na NIE. Oto twój GT : http://www.gametracker.com/player/Szajzer/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 20 Czerwca 2015 #18987 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 To chyba jakiś żart :v - zero wzoru - zero aktywności na forum - na tym nicku niecałe 3h przegrane na serwerze Temat jak dla mnie do zamknięcia.. żenada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Czerwca 2015 #16375 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Wprawdzie na serwerze jest opiekun, lecz nie ma co dłużej czekać. Wszystkie powody wymienione wyżej. Wiek.. Godziny.. Kłamstwo co do doświadczenia i amxx. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi