7aro Napisano 20 Czerwca 2015 #14861 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Data i godzina: 20.06.2015Nick admina/gracza, który zawinił: karany95Dowody: http://www.speedyshare.com/xHqU8/karany.rarŚwiadkowie:zbedne Uzasadnienie: Bugowanie hp gracze pisali pisali i pisali ale wbicie nuke ważniejsze od czystej gry. Ładny przykład daje. ehh demko zjebane można osunąć lub pytać ludzi grajach na pewno by potwierdzili moja wersje co nie zmienia faktu ze @ dal ciała w dodatku FILO i jesli sie nie myle Ar0 ale nie jestem na 100 pewien także byli na serweze i 0 reakcji bo kolega @ lamie regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Czerwca 2015 #19481 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Powiem tak dowody są jednoznaczne. Nawet nie ma co czekać na wypowiedź admina. Zostaje on ukarany ostrzeżeniem w dziale adminowskim. Ponadto podeślę temat opiekunowi serwera, w razie gdyby miał coś do dodania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRaNy95 Napisano 20 Czerwca 2015 #19207 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Nie ma co czekać ? Panowie !! Po prostu się leczę bindem /sklep !!! Tak samo jak dzisiaj miałem z perkiem 200 kondycji to Filo itp gadali że buguje kondycje, żenada... A regulaminu nie łamie gram czysto każdy może się leczyć od tego jest sklep. Jedyny problem miałem z minami lecz już dobrze zapoznałem się z regulaminem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 20 Czerwca 2015 Autor #18305 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 hehehe dobre bind co za płynne i jednostajne naciskanie w szczególności podczas walki hahahaha no posikałem się prawie a ja mam 3 latka 3 i pół sięgam głowa ponad stół bo nikt nie wie w jaki sposób i szybkoscią rega się hp w klasie z resztą wystarczy wejść na hltv tam nagranie jest od początku mapy i wszystko jasne link do hltv http://hltv.1shot1kill.eu/srv23580/HLTV-1506201001-de_eldorado.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 21 Czerwca 2015 #18396 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Nie ma co czekać ? Panowie !! Po prostu się leczę bindem /sklep !!! Tak samo jak dzisiaj miałem z perkiem 200 kondycji to Filo itp gadali że buguje kondycje, żenada... A regulaminu nie łamie gram czysto każdy może się leczyć od tego jest sklep. Jedyny problem miałem z minami lecz już dobrze zapoznałem się z regulaminem... Karany ja nic nie mowilem ze bugujesz konde tylko napisalem ci zebys hp nie bugowal i zebys wyszedl wiec nie gadaj glupot bo na sayu adminow ci pisalem ale ty byles tak zajety gra ze masz gdzies to co do ciebie pisalem i widzialem ze aro sie juz tym zajmuje a tak pozatym pamietaj gra nie jest wazniejsza od obowiazkow pelnionych na serwerze wiec czytaj kto co do ciebie pisze i uzywaj admina a nie ,, musze nuke zdobyc ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 21 Czerwca 2015 #18379 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 dla nie potrzebnego spamu zamykam czekam na wypowiedź OP serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Czerwca 2015 #13688 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Na przedstawionym demku nie widać żeby admin bugował hp więc nie wyciągniemy konsekwencji ,przyjże się jego pracy i jeśli coś będzie nie tak zostanie on wyrzucony z funkcji admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 22 Czerwca 2015 #13689 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi