Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge" style="background:red;">ZAMKNIĘTY</span>karany i bugowanie

7aro

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 20.06.2015
Nick admina/gracza, który zawinił: karany95
Dowody: 
http://www.speedyshare.com/xHqU8/karany.rar
Świadkowie:zbedne
Uzasadnienie: Bugowanie hp gracze pisali pisali i pisali ale wbicie nuke ważniejsze od czystej gry. Ładny przykład daje.

ehh demko zjebane można osunąć lub pytać ludzi grajach na pewno by potwierdzili moja wersje co nie zmienia faktu ze @ dal ciała w dodatku FILO i jesli sie nie myle Ar0 ale nie jestem na 100 pewien także byli na serweze i 0 reakcji bo kolega @ lamie regulamin.

Nie ma co czekać ? Panowie !! Po prostu się leczę bindem /sklep !!! Tak samo jak dzisiaj miałem z perkiem 200 kondycji to Filo itp gadali że buguje kondycje, żenada... A regulaminu nie łamie gram czysto każdy może się leczyć od tego jest sklep. Jedyny problem miałem z minami lecz już dobrze zapoznałem się z regulaminem...

hehehe dobre bind :D co za płynne i jednostajne naciskanie w szczególności podczas walki hahahaha no posikałem się prawie a ja mam 3 latka 3 i pół sięgam głowa ponad stół bo nikt nie wie w jaki sposób i szybkoscią rega się hp w klasie z resztą wystarczy wejść na hltv tam nagranie jest od początku mapy i wszystko jasne :D

link do hltv http://hltv.1shot1kill.eu/srv23580/HLTV-1506201001-de_eldorado.dem.zip

Nie ma co czekać ? Panowie !! Po prostu się leczę bindem /sklep !!! Tak samo jak dzisiaj miałem z perkiem 200 kondycji to Filo itp gadali że buguje kondycje, żenada... A regulaminu nie łamie gram czysto każdy może się leczyć od tego jest sklep. Jedyny problem miałem z minami lecz już dobrze zapoznałem się z regulaminem...

Karany ja nic nie mowilem ze bugujesz konde :) tylko napisalem ci zebys hp nie bugowal :) i zebys wyszedl wiec nie gadaj glupot bo na sayu adminow ci pisalem ale ty byles tak zajety gra ze masz gdzies to co do ciebie pisalem :) i widzialem ze aro sie juz tym zajmuje a tak pozatym pamietaj gra nie jest wazniejsza od obowiazkow pelnionych na serwerze wiec czytaj kto co do ciebie pisze i uzywaj admina a nie ,, musze nuke zdobyc ,,

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...