Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2015 #20042 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : WoXoN [AMXBans] Reason : ' Aktywny !!! ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1414758144 ' [AMXBans] Your IP : ' 185.28.250.1 ' [AMXBans] ======================================= nwm dlaczego dostałem tego bana permamentego jaki aktywny ???!?! prosze o wyjaśnienia i UB bo to jakaś pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Czerwca 2015 #19991 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Przeniosłem temat do odwołań. Na Twoim IP jest 5 aktywnych banów. Właśnie tym opiekun Zombie @Sebakiller kierował się podczas banowania Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2015 #19990 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Ktos musiał mieć takie ip jak ja i dlatego może bo ja żadnych banów nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Czerwca 2015 #19987 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Hmm, ale zdajesz sobie sprawę, że odbanowywując Ciebie odbanowalibyśmy aż 4 cziterów? Jeżeli masz zmienne Ip proponuje zresetować router, bądź zadzwonić do operatora internetu z prośbą o zmiane ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2015 #20039 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Czyli jeżeli nie zmienie ip to nie będzie ub? nie mam zmiennego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 19 Czerwca 2015 #19827 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Dokładnie nie będzie UB nie możemy pozwolić sobie na odbanowanie także cziterów - jeżeli nie masz zmiennego zadzwoń do dostawcy twojego internetu jak Evo powiedział i poproś o zmiane ip. Innej opcji nie ma nie ma co spamować nie potrzebnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2015 #19756 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 A jeżeli nie zmienie tego ip to nie da rady tego ub dać napewno albo można jakoś inaczej to ip zmienić bo ja miałem vipa na swoim koncie i zależy mi na tym ub a nie chce tego ip zmieniać zabardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 19 Czerwca 2015 #19709 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 zadzwoń z rana do dostawcy twojego internet i poproś go o zmiane ip - nawet przedstaw sytuacje . Innej niestety opcji nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #18965 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Nie da rady zmienic tego ip więc jeżeli nie dostane ub proszę o zwrot pieniędzy za vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 20 Czerwca 2015 #18966 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 To że dostałeś ban, nie upoważnia nikogo do tego by zwracać ci pieniądze. Kupiłeś to kupiłeś. A że dostałeś bana to inna bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #16372 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 A da się zmienić jakoś inaczej ip oprócz dzwonienia do dostawcy internetu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 20 Czerwca 2015 #18861 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Napisałeś wyżej że masz stałe IP. Więc innej możliwości nie ma, musisz zadzwonić do dostawcy internetu. Tyle w tym temacie bo się spam robi, jeśli nie zmienisz będzie BEZ UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 20 Czerwca 2015 #18819 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 zamykam bo się robi nie potrzebny spam zmienisz ip masz UB nie zmienisz nie masz UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 20 Czerwca 2015 #18826 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi