astroe Napisano 19 Czerwca 2015 #20834 Napisano 19 Czerwca 2015 Witam, dostałem bana na serwerze DD2#2 od admina Ness Link do bansa i do bana Admin na y@@ witał się z jakimś graczem, zwróciłem mu więc uwagę że ma od tego amx_psay i nie musi wszystkich informować na y@@ że jakiś jego znajomy wchodzi. Tutaj link do tego jak pisał na y@@ do koleżanki Tutaj jak zwróciłem uwagę I tutaj spam kolegi już na y@@ Kolejna tu odpowiedź i kolejny y@@ Kolejna odpowiedź na moją nieudaną wiadomość na u@ Napisałem po raz kolejny do admina przed otrzymaniem bana by nie pisał tyle na y@@ tylko pisał do ludzi używają amx_psay Mam nadzieję że admin zapozna się z tą komendą i będzie ją stosował, bo y@@ nie służy do witania się z ludźmi, tylko do informowania że jest admin, że są do wykonywania cele itd.
Ness Napisano 20 Czerwca 2015 #19596 Napisano 20 Czerwca 2015 Zajmij się Bf i codem nigdzie w regulaminie nie ma napisane ze nie mogę używać Y@@\ więc to ty miałeś z tym problem chyba ci przeszkadzało podczas gry co ? po za tym ty jako gracz DD2#2 do pisania masz "Y" a toczyłeś swoje swoją gadke na "U@" więc uznałem to za Spam admin chata i dostałeś bana na 5min i zaraz płacz ehh Do zamknięcia Temat Dostał Bana 5min mógł odczekać a teraz płacze na forum i skargi pisze po za tym ja mam Swojego Opiekuna od Pouczania ty tam pilnuj swoich
EvO Napisano 20 Czerwca 2015 #19576 Napisano 20 Czerwca 2015 @Ness Twoje podejście w tej sprawie jest bardzo złe i przydadzą Ci się słowa skarcenia. Dlaczego? Po 1 każdy może grac gdzie chce. To, że opiekun coda wejdzie na dd2 to już jakaś zbrodnia? Po 2 chyba logiczne jest to, że tzw. Chat admina czyli y@@ nie jest przeznaczony do ROZMÓW PRYWATNYCH, jesteśmy również jak inni użytkownicy i jeżeli chcemy porozmawiać to możemy na zwykłym say'u, nie sądzisz? To się kwalifikuję pod nadużywanie y@@. Po 3 gracz/użytkownik/admin innego serwera ma prawo zwrócić Ci uwagę i nie ważne jaką ma rangę. Tak więc mam nadzieję, że na przyszłość takie sytuacje się nie zdarzą. W razie czego podeślę temat opiekunowi Twojego serwera, gdyby miał coś do dodania. Nie ma problemu nie pali się, ewentualnie ktoś inny z wyższej administracji spoglądnie.
Ness Napisano 20 Czerwca 2015 #19551 Napisano 20 Czerwca 2015 mój opiekun będzie dopiero w Poniedziałek na forum ale już wie o tym temacie bardzo dobrze astroeeeee słyszałem ze chcesz mój profil steam to masz http://steamcommunity.com/profiles/76561198005193891/
astroe Napisano 20 Czerwca 2015 Autor #19439 Napisano 20 Czerwca 2015 Temat do zamknięcia, chodziło tylko o zwrócenie uwagi:)
happy Napisano 20 Czerwca 2015 #19442 Napisano 20 Czerwca 2015 Nastepnym razem proszę o szacunek wobec oby dwóch osób ban naszczescię krótki Ness tylko troszkę spokojnie podchodz do tego. zamykam
happy Napisano 20 Czerwca 2015 #19443 Napisano 20 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
2
1
Popularne Dni
20 Cze
6
19 Cze
2
Najaktywniejsi w tym temacie