astroe Napisano 19 Czerwca 2015 #20834 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Witam, dostałem bana na serwerze DD2#2 od admina Ness Link do bansa i do bana Admin na y@@ witał się z jakimś graczem, zwróciłem mu więc uwagę że ma od tego amx_psay i nie musi wszystkich informować na y@@ że jakiś jego znajomy wchodzi. Tutaj link do tego jak pisał na y@@ do koleżanki Tutaj jak zwróciłem uwagę I tutaj spam kolegi już na y@@ Kolejna tu odpowiedź i kolejny y@@ Kolejna odpowiedź na moją nieudaną wiadomość na u@ Napisałem po raz kolejny do admina przed otrzymaniem bana by nie pisał tyle na y@@ tylko pisał do ludzi używają amx_psay Mam nadzieję że admin zapozna się z tą komendą i będzie ją stosował, bo y@@ nie służy do witania się z ludźmi, tylko do informowania że jest admin, że są do wykonywania cele itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Czerwca 2015 #20743 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Zapraszamy admina Ness do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ness Napisano 20 Czerwca 2015 #19596 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Zajmij się Bf i codem nigdzie w regulaminie nie ma napisane ze nie mogę używać Y@@\ więc to ty miałeś z tym problem chyba ci przeszkadzało podczas gry co ? po za tym ty jako gracz DD2#2 do pisania masz "Y" a toczyłeś swoje swoją gadke na "U@" więc uznałem to za Spam admin chata i dostałeś bana na 5min i zaraz płacz ehh Do zamknięcia Temat Dostał Bana 5min mógł odczekać a teraz płacze na forum i skargi pisze po za tym ja mam Swojego Opiekuna od Pouczania ty tam pilnuj swoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Czerwca 2015 #19576 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 @Ness Twoje podejście w tej sprawie jest bardzo złe i przydadzą Ci się słowa skarcenia. Dlaczego? Po 1 każdy może grac gdzie chce. To, że opiekun coda wejdzie na dd2 to już jakaś zbrodnia? Po 2 chyba logiczne jest to, że tzw. Chat admina czyli y@@ nie jest przeznaczony do ROZMÓW PRYWATNYCH, jesteśmy również jak inni użytkownicy i jeżeli chcemy porozmawiać to możemy na zwykłym say'u, nie sądzisz? To się kwalifikuję pod nadużywanie y@@. Po 3 gracz/użytkownik/admin innego serwera ma prawo zwrócić Ci uwagę i nie ważne jaką ma rangę. Tak więc mam nadzieję, że na przyszłość takie sytuacje się nie zdarzą. W razie czego podeślę temat opiekunowi Twojego serwera, gdyby miał coś do dodania. Nie ma problemu nie pali się, ewentualnie ktoś inny z wyższej administracji spoglądnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ness Napisano 20 Czerwca 2015 #19551 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 mój opiekun będzie dopiero w Poniedziałek na forum ale już wie o tym temacie bardzo dobrze astroeeeee słyszałem ze chcesz mój profil steam to masz http://steamcommunity.com/profiles/76561198005193891/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 20 Czerwca 2015 Autor #19439 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Temat do zamknięcia, chodziło tylko o zwrócenie uwagi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 20 Czerwca 2015 #19442 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Nastepnym razem proszę o szacunek wobec oby dwóch osób ban naszczescię krótki Ness tylko troszkę spokojnie podchodz do tego. zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 20 Czerwca 2015 #19443 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi