.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 18 Czerwca 2015 #18944 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Witam!. Nie wiem czy każdy zauważył, ale powstał nowy regulamin odnośnie Adminów. Moim pomysłem jest dopisane do wymagań admina , rozpiska 1 demka i sprawdzenie ssów. Co wy na to ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 18 Czerwca 2015 #18946 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Demko moim zdaniem nie potrzebne ale screeny mogły by być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 18 Czerwca 2015 Autor #21193 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Owszem jest bo, dając komuś ssy sprawdzasz jego grę. Obserwujesz go jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Czerwca 2015 #21186 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 W regulaminie jest punkt dotyczący umiejętności oceny ss'ów/demka. Jeśli osoba przyjmująca podanie ma wątpliwości co do gracza, może go wtedy zweryfikować. Myślę, że takie rozwiązanie będzie najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 18 Czerwca 2015 #21190 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Popieram wypowiedz n-tego, tak będzie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Czerwca 2015 Autor #9976 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 10 Września 2015 #327459 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi