CODRamPamPam Napisano 17 Czerwca 2015 #659 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Nick: RamPamPam Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): posiadałem admina 2 lata, dodatkowo tworzyłem klasy Znajomość AMXX (W skali 1-10): teraz ok. 5 po prostu pozapominałem od tamtego czasu ale z przypomnieniem nie będzie problemu Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: Nick Steam: RamPamPam Steam ID: STEAM_0:0:640112 Dlaczego Ty: Myśle że większość graczy na serwerze minie lubi dodatkowo zawsze staram się pomóc administarcji Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. 5 do 8 godzin Kontakt: e-mail: [email protected] Facebook: Krzysztof Krzeszowski Steam: RamPamPam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.34.124:27034/top_players/?query=RamPamPam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
That Venix Napisano 17 Czerwca 2015 #150 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Jestem na tak. Aktywny , zglasza na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Take Buty:. Napisano 18 Czerwca 2015 #21482 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Aktywny, uprzejmy, pomaga graczom no i wymagania na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hemp Gru Napisano 18 Czerwca 2015 #14885 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Jestem jak najbardziej na tak. Ma dobry kontakt z graczami jak i adminami, zgłasza na u@, nie przeklina, aktywny, pomaga innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaPoLeOnE Napisano 18 Czerwca 2015 #5787 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 jestem na TAK Miły + Pomocny+ Zgłasza na u@+ Chce go miec w administrracji to jeden z najlepszych kandydatow na tym serwerze (no poza mną) :air_kiss: :wacko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heisenberg Napisano 18 Czerwca 2015 #20218 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 @up więcej było tej czcionki na zmieniać, żeby się patrzeć nie dało... @top jak najbardziej na tak. Rampcio jest najlepszym jak na obecny czas kandydatem, inteligentny, kulturalny, miły, rozmowny, przyjacielski, wspaniały kontakt z administracją, bardzo dobry z graczami, zna sie na tym na czym powinien sie znac. Bierzem go! @down IF I KNOW WHAT YOU MEAN HEHEHEHEHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Take Buty:. Napisano 18 Czerwca 2015 #20214 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 @NaPoLeOnE Ten twój dopisek mnie rozwalił xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 18 Czerwca 2015 #18938 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Nie ma co czekać. Ja też żadnych zastrzeżeń nie mam, pokazał się z dobrej strony. Zgłoś się do mnie po więcej informacji. Witamy w ekipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 18 Czerwca 2015 #18939 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi