Skocz do zawartości

Rezygnacja.

Silverka

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

I chyba ja też za Anetką pójdę bo to co robimy na rzecz sieci traci sens dzięki wymysłom niektórych osób które chyba do końca nie wiedzą co robią. Poświęcamy się, tracimy cenny czas tylko po to by to na koniec olać :)

Nasze zdanie się nic nie liczy- coś postanowione od górnie i juz- nieważne , że przez nowe zasady będzie jeszcze więcej pracy i wszystko spadnie  na Ub team. Czasem ktoś pomaga- nie podobają mi się nowe pomysły , które mają być wdrożone w życie i nie zamierzam brać w tym udziału. Gdyby zostało po staremu, było by ok. Myśle, że z happy dobrze sobie radziliśmy- ale widać nie wszyscy to uznają.

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

Mimo, że było Was 2 plus pomoc osób z forum wszystko było ogarniętę jak powinno i widać było komu zależy. Tyle, że widze nasze dalsze "stawanie na głowie" żeby było okej jest niepotrzebne. To przykre.

• Administrator

Dlatego jest temat by jasno wyrazić swoją opinie a nie od razu rezygnować. Wyraźnie napisałem by pisać co się podoba a co nie. Po co od razu rezygnować. Przecież nie chcę źle dla sieci. Nie wprowadziłem tego od razu bo liczę się z waszym zdaniem. 

Więc jak się liczysz to tego nie rób. Bo będzie lawina demek, a admin będzie "osrany" dać komuś ssy. Wchodź sprawdzaj kto ile ma banów, za niedługo każdy będzie rezygnował, bo gdzie też chwila na pogranie sobie. Jeden admin na serwerze 32 graczy, niech 6 graczy zgłosi inne osoby o wh. I trzeba patrzeć każdą ile ma ssów.

• Administrator

Więc jak się liczysz to tego nie rób. Bo będzie lawina demek, a admin będzie "osrany" dać komuś ssy. Wchodź sprawdzaj kto ile ma banów, za niedługo każdy będzie rezygnował, bo gdzie też chwila na pogranie sobie. Jeden admin na serwerze 32 graczy, niech 6 graczy zgłosi inne osoby o wh. I trzeba patrzeć każdą ile ma ssów.

Jest to głównie robione dla tych adminów, co robią ss-y z myślą ''jak jest czysty to wstawi na forum'' Porządny admin nie będzie miał wątpliwości co do zrobienia Screen Shotów. 

Lawina demek ?  Przypominam, że to by było w przypadku jak gracz po raz 5 miałby dostać ss-y ...

Dodam również to, że admin powinien od czasu do czasu zaglądać w działy z UB i widzieć która osoba miała dane UB po raz kolejny. 

Jest to głównie robione dla tych adminów, co robią ss-y z myślą ''jak jest czysty to wstawi na forum'' Porządny admin nie będzie miał wątpliwości co do zrobienia Screen Shotów. 

Lawina demek ?  Przypominam, że to by było w przypadku jak gracz po raz 5 miałby dostać ss-y ...

Dodam również to, że admin powinien od czasu do czasu zaglądać w działy z UB i widzieć która osoba miała dane UB po raz kolejny. 

Jeśli chodzi o Cody, nikt nie jest pewny czy grają na wh bo jest UAV. 

Jeśli chodzi o Cody, nikt nie jest pewny czy grają na wh bo jest UAV.

Wystarczy się przyjrzeć trochę żeby w większości przypadków odróżnić kto gra na wh a kto dobrze korzysta z UAV...A jeśli nadal ma się wątpliwości to się czeka na koniec UAV lub na C-UAV i wtedy ogląda gościa,nie sądzisz?

Wystarczy się przyjrzeć trochę żeby w większości przypadków odróżnić kto gra na wh a kto dobrze korzysta z UAV...A jeśli nadal ma się wątpliwości to się czeka na koniec UAV lub na C-UAV i wtedy ogląda gościa,nie sądzisz?

Raczej nie sądzę: 

Pomyśl trochę, czekać 2 lub 3 mapki lub minie UAV. Wiesz co się będzie działo na u@, i ile będzie skarg. Co masz napisać w skardze czekałem,  aż minie UAV. A ja dobrze korzystam z radaru , i nie jeden raz byłem posądzany o wh, przez starą elitę tej serwerowni. 

• Administrator

Dlatego nie za pierwszym razem a za 5 masz demko. 

Jest to tylko i wylącznie propozycja, która będzie usprawniana na dniach, więc spokojnie. Będzie tak jak trzeba

Sprawa wyjaśniona z autorem tematu, który ląduje do kosza ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...