Silverka Napisano 17 Czerwca 2015 #11439 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Z dniem dzisiejszym proszę o odebranie mi rangi UB- team. Admin mi się kończy za 3 miesiące- bo dopiero przedłużyłam. Dzięki za danie m zaufania. Dzieje się tu niedobrze ostatnio i mi się przestaje podobać ta zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 17 Czerwca 2015 Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #11441 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 I chyba ja też za Anetką pójdę bo to co robimy na rzecz sieci traci sens dzięki wymysłom niektórych osób które chyba do końca nie wiedzą co robią. Poświęcamy się, tracimy cenny czas tylko po to by to na koniec olać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Czerwca 2015 #11443 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Ehh @Silverka szkoda, przydałoby się dalsza pomoc dla @happy i nadawałaś się do tego bardzo dobrze. Z tego co widzę to z sieci (na szczęście) nie odchodzisz więc ten temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Czerwca 2015 #11445 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Nie zamykaj. Dobrze, że dziewczyny poruszają ten temat publicznie. Problem nie dotyczy tylko tego. Może ktoś jeszcze ma coś do dodania, może będzie to sygnał dla reszty, że czas się obudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 17 Czerwca 2015 Autor #11449 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Nasze zdanie się nic nie liczy- coś postanowione od górnie i juz- nieważne , że przez nowe zasady będzie jeszcze więcej pracy i wszystko spadnie na Ub team. Czasem ktoś pomaga- nie podobają mi się nowe pomysły , które mają być wdrożone w życie i nie zamierzam brać w tym udziału. Gdyby zostało po staremu, było by ok. Myśle, że z happy dobrze sobie radziliśmy- ale widać nie wszyscy to uznają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 17 Czerwca 2015 Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #11456 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Mimo, że było Was 2 plus pomoc osób z forum wszystko było ogarniętę jak powinno i widać było komu zależy. Tyle, że widze nasze dalsze "stawanie na głowie" żeby było okej jest niepotrzebne. To przykre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 17 Czerwca 2015 #11459 Administrator Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Dlatego jest temat by jasno wyrazić swoją opinie a nie od razu rezygnować. Wyraźnie napisałem by pisać co się podoba a co nie. Po co od razu rezygnować. Przecież nie chcę źle dla sieci. Nie wprowadziłem tego od razu bo liczę się z waszym zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 17 Czerwca 2015 #11317 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Więc jak się liczysz to tego nie rób. Bo będzie lawina demek, a admin będzie "osrany" dać komuś ssy. Wchodź sprawdzaj kto ile ma banów, za niedługo każdy będzie rezygnował, bo gdzie też chwila na pogranie sobie. Jeden admin na serwerze 32 graczy, niech 6 graczy zgłosi inne osoby o wh. I trzeba patrzeć każdą ile ma ssów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Czerwca 2015 #21812 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Jeśli chodzi o nową rangę, to po waszej reakcji wszystko zostało dosyć sensownie poprawione. Admini będą mogli was trochę odciążyć (choć przy takiej liczbie osób z dostępem do bansa nie powinno być tematu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 17 Czerwca 2015 #11325 Administrator Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Więc jak się liczysz to tego nie rób. Bo będzie lawina demek, a admin będzie "osrany" dać komuś ssy. Wchodź sprawdzaj kto ile ma banów, za niedługo każdy będzie rezygnował, bo gdzie też chwila na pogranie sobie. Jeden admin na serwerze 32 graczy, niech 6 graczy zgłosi inne osoby o wh. I trzeba patrzeć każdą ile ma ssów. Jest to głównie robione dla tych adminów, co robią ss-y z myślą ''jak jest czysty to wstawi na forum'' Porządny admin nie będzie miał wątpliwości co do zrobienia Screen Shotów. Lawina demek ? Przypominam, że to by było w przypadku jak gracz po raz 5 miałby dostać ss-y ... Dodam również to, że admin powinien od czasu do czasu zaglądać w działy z UB i widzieć która osoba miała dane UB po raz kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 17 Czerwca 2015 #10013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Jest to głównie robione dla tych adminów, co robią ss-y z myślą ''jak jest czysty to wstawi na forum'' Porządny admin nie będzie miał wątpliwości co do zrobienia Screen Shotów. Lawina demek ? Przypominam, że to by było w przypadku jak gracz po raz 5 miałby dostać ss-y ... Dodam również to, że admin powinien od czasu do czasu zaglądać w działy z UB i widzieć która osoba miała dane UB po raz kolejny. Jeśli chodzi o Cody, nikt nie jest pewny czy grają na wh bo jest UAV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 17 Czerwca 2015 #8674 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Jeśli chodzi o Cody, nikt nie jest pewny czy grają na wh bo jest UAV. Wystarczy się przyjrzeć trochę żeby w większości przypadków odróżnić kto gra na wh a kto dobrze korzysta z UAV...A jeśli nadal ma się wątpliwości to się czeka na koniec UAV lub na C-UAV i wtedy ogląda gościa,nie sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 17 Czerwca 2015 #8426 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Wystarczy się przyjrzeć trochę żeby w większości przypadków odróżnić kto gra na wh a kto dobrze korzysta z UAV...A jeśli nadal ma się wątpliwości to się czeka na koniec UAV lub na C-UAV i wtedy ogląda gościa,nie sądzisz? Raczej nie sądzę: Pomyśl trochę, czekać 2 lub 3 mapki lub minie UAV. Wiesz co się będzie działo na u@, i ile będzie skarg. Co masz napisać w skardze czekałem, aż minie UAV. A ja dobrze korzystam z radaru , i nie jeden raz byłem posądzany o wh, przez starą elitę tej serwerowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 17 Czerwca 2015 #8029 Administrator Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Dlatego nie za pierwszym razem a za 5 masz demko. Jest to tylko i wylącznie propozycja, która będzie usprawniana na dniach, więc spokojnie. Będzie tak jak trzeba Sprawa wyjaśniona z autorem tematu, który ląduje do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 17 Czerwca 2015 #8017 Administrator Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Pożegnaj się!" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi