KaRaNy95 Napisano 17 Czerwca 2015 #7018 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam, dziś mam propozycję. A mianowicie proponuję zmniejszyć dmg STALKER'owi, ponieważ gdy trafi trutka zabija na hita no i ogólnie za dużo HP zabiera, uważam że ta klasa jest za mocna, sporo osób się na to skarżyło ale widzę że nikt tematu nie napisał. Do rozpatrzenia, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 18 Czerwca 2015 #21426 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Potwierdzam i jestem ZA . Z bliska raz mnie trafił trutką i od razu dead a miałem 150+ hp a nawet raz strzała nie oddał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2015 #21423 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 jak stalker centralnie trafi strzałą to zabija na hita a poza tym temat stalkera był już wcześniej dyskutowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 18 Czerwca 2015 #21416 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 jesli chodzi o stalkera bylo to przerabiane wiele razy wiec watpie zeby doszlo do jakiejs zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 18 Czerwca 2015 #21417 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Jestem na NIE Dlatego iż S.T.A.L.K.E.R to klasa Premium, a skoro należy do tej Elity to chyba rzecz jasna że powinien być silny, było już wiele tematów o S.T.A.L.E.R.Z.E ale zawsze był jeden werdykt to jest klasa Premium i nic nie będzie zmieniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 18 Czerwca 2015 #948 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 W wolej chwili zimniejsze mu trochę dmg z chmury . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 18 Czerwca 2015 #949 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 10 Września 2015 #327460 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi