KaRaNy95 Posted June 17, 2015 #7018 Share Posted June 17, 2015 Witam, dziś mam propozycję. A mianowicie proponuję zmniejszyć dmg STALKER'owi, ponieważ gdy trafi trutka zabija na hita no i ogólnie za dużo HP zabiera, uważam że ta klasa jest za mocna, sporo osób się na to skarżyło ale widzę że nikt tematu nie napisał. Do rozpatrzenia, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papi Posted June 18, 2015 #21426 Share Posted June 18, 2015 Potwierdzam i jestem ZA . Z bliska raz mnie trafił trutką i od razu dead a miałem 150+ hp a nawet raz strzała nie oddał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 18, 2015 #21423 Share Posted June 18, 2015 jak stalker centralnie trafi strzałą to zabija na hita a poza tym temat stalkera był już wcześniej dyskutowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILO Posted June 18, 2015 #21416 Share Posted June 18, 2015 jesli chodzi o stalkera bylo to przerabiane wiele razy wiec watpie zeby doszlo do jakiejs zmiany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristo Posted June 18, 2015 #21417 Share Posted June 18, 2015 Jestem na NIE Dlatego iż S.T.A.L.K.E.R to klasa Premium, a skoro należy do tej Elity to chyba rzecz jasna że powinien być silny, było już wiele tematów o S.T.A.L.E.R.Z.E ale zawsze był jeden werdykt to jest klasa Premium i nic nie będzie zmieniane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiGhT3r Posted June 18, 2015 #948 Share Posted June 18, 2015 W wolej chwili zimniejsze mu trochę dmg z chmury . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiGhT3r Posted June 18, 2015 #949 Share Posted June 18, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0mI Posted September 10, 2015 #327460 Share Posted September 10, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts