Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge" style="background:red;">ZAMKNIĘTY</span>parodia

PaN_PiQuS

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi:

Data i godzina:21;00

Nick admina/gracza, który zawinił:DWA grosze do wina 

Dowody:wycinek z konsoli bo nie wiem jak mam udowodnic vote fałszywe

Świadkowie:

Uzasadnienie: po nuke wskoczyła mapka de_hell

wszyscy pisali o zmianę mapki bo była za mała wiec po chwili wyskoczyło vote gdzie były do wyboru 3 mapki i w tym de _hell znów i 1 wieksza DE_ dust4ever . co juz było śmieszne bo skoro wszyscy piszą że za mała a on daje 2 tak samo małe i 1 tą co jest to wiadomo że wymusił wybór dusta 4 ever a kiedy głosowanie było nieudane zmienił sobie na de train i powiedzcie mi jakie miał do tego prawo ? ?? od kiedy posiadanie amina upoważnia do takiej samowolki ? NIE WIEM JAK MIAŁEM ZDOBYC DOWODY NA TO WOTE NIE UMIEM ROZPISYWAC DEMKA A SCREENÓW NIE DAŁEM RADY ZROBIĆ i pewnie temat zamkniecie bo przeciez dowody nie sa jednoznaczne 

ADMIN .::DwA gRoszE do WinA::.: vote map(s)

AREK00I zaglosowal na #1

DylU zaglosowal na #3

Genialny Zolw zaglosowal na #1

Gracz zaglosowal na #1

lokiet zaglosowal na #1

Oz!L :  wymienie zestaw

Unnamed zaglosowal na #2

PaN_PiQuS :  \

Unknown command: -apteczka

Werkaxd zaglosowal na #4

Koza5672 zaglosowal na #4

zdybek-show dropped

kula analna202 zaglosowal na #2

Oz!L zaglosowal na #3

Player | CSSetti dropped

PaN_PiQuS zaglosowal na #4

DizzIs :  pelcu + ile riba

Gerenal zaglosowal na #2

kula analna202 killed Gracz with knife

Care Package wezwany przez Genialny Zolw

DizzIs zaglosowal na #1

Jhuj connected

*** Oz!L killed Maxi King with a headshot from ak47 ***

Werkaxd (RADIO): Fire in the hole!

JaZwA killed Koza5672 with ak47

Zapraszamy do kupna  Premium lub Vip-a na Multi-Head.pl

Glosowanie nieudane

Gracz (RADIO): Fire in the hole!

*** Oz!L killed JaZwA with a headshot from ak47 ***

PaN_PiQuS killed kula analna202 with m3

zdybek-show connected

DylU killed Oz!L with grenade

PaN_PiQuS :  ahaha mniejsze trzeba bylo dac do wyboru

Werkaxd (RADIO): Fire in the hole!

Pelcu killed Werkaxd with grenade

Predator Missle wezwany przez Genialny Zolw

* Haslo zaakceptowane 

* Przywileje ustawione 

BUILD 6153 SERVER (0 CRC)

Server # 11

Commencing connection retry to 80.72.40.110:27008

Connecting to 80.72.40.110:27008...

Trying p48/auth3/revEmu... 

Connection accepted by 80.72.40.110:27008

* Haslo zaakceptowane 

* Przywileje ustawion

BUILD 6153 SERVER (0 CRC)

Server # 11

Error: server failed to transmit file 'sound/misc/headshot.wav'

PaN_PiQuS connected

Error: could not load file sprites/grass_01.spr

frater6233 is joining the Counter-Terrorist force

PaN_PiQuS is joining the Terrorist force

DizzIs connected

Koza5672 is joining the Counter-Terrorist force

Unnamed is joining the Counter-Terrorist force

Jhuj is joining the Terrorist force

NITRO is joining the Counter-Terrorist force

AREK00I is joining the Terrorist force

Gerenal is joining the Terrorist force

zdybek-show is joining the Counter-Terrorist force

DizzIs is joining the Terrorist force

Rambo connected

PTB: Zostales automatycznie przydzielony...

Rambo is joining the Counter-Terrorist force

Unknown command: -apteczka

//dodam że irytują mnie już admini którzy myślą że moga dużo bo mają admina. mam takiego czegos dosyć. może ja złożę podanie o admina i bedę się tak zachowywał ?> to jest niedopuszczalne i irytuje to innych graczy

Jesteś śmieszny płaczku internetowy. Opiekun wie że nie działa mi vote na serwie, wiec zmieniłem mapę na pierwszą lepszą. 

mógłbyś mnie nie obrażać z łaski swojej ? Ja ciebie nie obraziłem, teraz widać twoją kulturę

// poza tym nie byłes jedynym adminem chyba na serwie, więc skoro nie mozesz robic vote to po co sie za to łapiesz ? i chce żeby admin został ukarany za obrażenie mnie w poście wyżej ja nie jestem 15latkiem i nie gram tu od wczoraj zeby ktos mnie obrażał 

dodaje screnna z SB który pokazuje podejście admina do takich spraw 

http://www67.zippyshare.com/v/cZSIcuHa/file.html

No jak byś nie widział byłem tylko ja. 

Po drugie co chcesz udowodnić, mapa nie mieści 32 graczy , więc ją zmieniam popełniłem jakiś błąd ?. Nie sądzę.

Po trzecie nie obrażam, tylko piszę prawdę. Nie będziesz mnie straszył że napiszesz skargę. Jeśli masz ją napisać to pisz. 

Po czwarte i ostanie wycinek z konsoli nie jest dowodem. Za co powinieneś dostać +1, bo nie masz dowodów.

No jak byś nie widział byłem tylko ja. 

Po drugie co chcesz udowodnić, mapa nie mieści 32 graczy , więc ją zmieniam popełniłem jakiś błąd ?. Nie sądzę.

Po trzecie nie obrażam, tylko piszę prawdę. Nie będziesz mnie straszył że napiszesz skargę. Jeśli masz ją napisać to pisz. 

Po czwarte i ostanie wycinek z konsoli nie jest dowodem. Za co powinieneś dostać +1, bo nie masz dowodów.

sam się przyznałeś że zmieniłeś na pierwsza lepsze . nie znasz mnie i nie masz prawa mnie oceniać. nie wyrażam zgody na to żebys pisał o mnie PLACZEK INTERNETOWY. zadużyłes admina uważałem że skarga jest potrzebna wiec pisze skarge. a na serwie napisałem na say że pisze skarge żebys wiedział i mógł się wypowiedziec w ciagu 24 h bo admini zapominają o tym i juz jest po ptakach

Nie wiesz co znaczy nadużywanie admina chyba, nadużył bym, jak bym sobie zmienił mapę na własne potrzebę. Wytłumaczę Ci prosto, występuję problem 24/32 sloty mogły tylko wejść. Więc zmieniłem. Jak bym zmienił bo nie lubię tej mapy, wtedy mógłbyś pisać skargę.

A to że się przyznaję, to tylko moja powinność. Powinienem zrobić tak. Nie ma dowodów, nie ma wypowiadania się.

jezu to już jest komedia, zmienił mapę na inną

c3hifX.jpg

// może i nie, ale krew mnie zalewa jak widzę, niby dorosłego który pluje się i szuka spiny na forum przez to, że jakiś admin mapę zmienił po nieudanym vote

Nie wiesz co znaczy nadużywanie admina chyba, nadużył bym, jak bym sobie zmienił mapę na własne potrzebę. Wytłumaczę Ci prosto, występuję problem 24/32 sloty mogły tylko wejść. Więc zmieniłem. Jak bym zmienił bo nie lubię tej mapy, wtedy mógłbyś pisać skargę.

nie chodzi o to ze zmieniłeś bo sam pisałem o to bys zmienił. chodzi o to że dałeś vote gdzie były tak samo małe mapki i 1 wieksza a po nieudanym głosowaniu dałeś calkiem inną mapkę . Juz mnie roznosi kiedy admini zmieniaja mapki kiedy chcą (nie mowa o tobie) przewaznie sa to admini którzy chciali adma po to aby kozaczyc na serwie i roznosi mnie kiedy ktos zmienia na co innego niz było vote albo na vote daję te mapk które jemu pasują. JEŻELI MIAŁEŚ JAKIS PROBLEM I NIE MOGŁEŚ WYSTARCZAŁA INFORMACJA OD CIEBIE ZE JEST JAKIS. ALE TO NIE ZMIENIA FAKTU ZE ZOSTAŁEM OBRAŻONY CZEGO SOBIE NIE ŻYCZĘ 

//nikos to chyba nie jest temat dla Ciebie i Twoje zdanie jest raczej zbędne 

Admin dobrze zrobił zmieniając mape ponieważ jak Ci już wytłumaczył miał problemy z vote a mapa nie mieściła wszystkich graczy ,skarga nie jest słuszna gdyby zmienił on mapę bez przyczyny wtedy jak najbardziej dostał by ostrzeżenie .

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...