PaN_PiQuS Napisano 16 Czerwca 2015 #16407 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Wzór skargi: Data i godzina:21;00 Nick admina/gracza, który zawinił:DWA grosze do wina Dowody:wycinek z konsoli bo nie wiem jak mam udowodnic vote fałszywe Świadkowie: Uzasadnienie: po nuke wskoczyła mapka de_hell wszyscy pisali o zmianę mapki bo była za mała wiec po chwili wyskoczyło vote gdzie były do wyboru 3 mapki i w tym de _hell znów i 1 wieksza DE_ dust4ever . co juz było śmieszne bo skoro wszyscy piszą że za mała a on daje 2 tak samo małe i 1 tą co jest to wiadomo że wymusił wybór dusta 4 ever a kiedy głosowanie było nieudane zmienił sobie na de train i powiedzcie mi jakie miał do tego prawo ? ?? od kiedy posiadanie amina upoważnia do takiej samowolki ? NIE WIEM JAK MIAŁEM ZDOBYC DOWODY NA TO WOTE NIE UMIEM ROZPISYWAC DEMKA A SCREENÓW NIE DAŁEM RADY ZROBIĆ i pewnie temat zamkniecie bo przeciez dowody nie sa jednoznaczne ADMIN .::DwA gRoszE do WinA::.: vote map(s) AREK00I zaglosowal na #1 DylU zaglosowal na #3 Genialny Zolw zaglosowal na #1 Gracz zaglosowal na #1 lokiet zaglosowal na #1 Oz!L : wymienie zestaw Unnamed zaglosowal na #2 PaN_PiQuS : \ Unknown command: -apteczka Werkaxd zaglosowal na #4 Koza5672 zaglosowal na #4 zdybek-show dropped kula analna202 zaglosowal na #2 Oz!L zaglosowal na #3 Player | CSSetti dropped PaN_PiQuS zaglosowal na #4 DizzIs : pelcu + ile riba Gerenal zaglosowal na #2 kula analna202 killed Gracz with knife Care Package wezwany przez Genialny Zolw DizzIs zaglosowal na #1 Jhuj connected *** Oz!L killed Maxi King with a headshot from ak47 *** Werkaxd (RADIO): Fire in the hole! JaZwA killed Koza5672 with ak47 Zapraszamy do kupna Premium lub Vip-a na Multi-Head.pl Glosowanie nieudane Gracz (RADIO): Fire in the hole! *** Oz!L killed JaZwA with a headshot from ak47 *** PaN_PiQuS killed kula analna202 with m3 zdybek-show connected DylU killed Oz!L with grenade PaN_PiQuS : ahaha mniejsze trzeba bylo dac do wyboru Werkaxd (RADIO): Fire in the hole! Pelcu killed Werkaxd with grenade Predator Missle wezwany przez Genialny Zolw * Haslo zaakceptowane * Przywileje ustawione BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 11 Commencing connection retry to 80.72.40.110:27008 Connecting to 80.72.40.110:27008... Trying p48/auth3/revEmu... Connection accepted by 80.72.40.110:27008 * Haslo zaakceptowane * Przywileje ustawion BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 11 Error: server failed to transmit file 'sound/misc/headshot.wav' PaN_PiQuS connected Error: could not load file sprites/grass_01.spr frater6233 is joining the Counter-Terrorist force PaN_PiQuS is joining the Terrorist force DizzIs connected Koza5672 is joining the Counter-Terrorist force Unnamed is joining the Counter-Terrorist force Jhuj is joining the Terrorist force NITRO is joining the Counter-Terrorist force AREK00I is joining the Terrorist force Gerenal is joining the Terrorist force zdybek-show is joining the Counter-Terrorist force DizzIs is joining the Terrorist force Rambo connected PTB: Zostales automatycznie przydzielony... Rambo is joining the Counter-Terrorist force Unknown command: -apteczka //dodam że irytują mnie już admini którzy myślą że moga dużo bo mają admina. mam takiego czegos dosyć. może ja złożę podanie o admina i bedę się tak zachowywał ?> to jest niedopuszczalne i irytuje to innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 16 Czerwca 2015 #16408 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Jesteś śmieszny płaczku internetowy. Opiekun wie że nie działa mi vote na serwie, wiec zmieniłem mapę na pierwszą lepszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 16 Czerwca 2015 Autor #16409 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Jesteś śmieszny płaczku internetowy. Opiekun wie że nie działa mi vote na serwie, wiec zmieniłem mapę na pierwszą lepszą. mógłbyś mnie nie obrażać z łaski swojej ? Ja ciebie nie obraziłem, teraz widać twoją kulturę // poza tym nie byłes jedynym adminem chyba na serwie, więc skoro nie mozesz robic vote to po co sie za to łapiesz ? i chce żeby admin został ukarany za obrażenie mnie w poście wyżej ja nie jestem 15latkiem i nie gram tu od wczoraj zeby ktos mnie obrażał dodaje screnna z SB który pokazuje podejście admina do takich spraw http://www67.zippyshare.com/v/cZSIcuHa/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 16 Czerwca 2015 #16411 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 No jak byś nie widział byłem tylko ja. Po drugie co chcesz udowodnić, mapa nie mieści 32 graczy , więc ją zmieniam popełniłem jakiś błąd ?. Nie sądzę. Po trzecie nie obrażam, tylko piszę prawdę. Nie będziesz mnie straszył że napiszesz skargę. Jeśli masz ją napisać to pisz. Po czwarte i ostanie wycinek z konsoli nie jest dowodem. Za co powinieneś dostać +1, bo nie masz dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 16 Czerwca 2015 Autor #16413 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 No jak byś nie widział byłem tylko ja. Po drugie co chcesz udowodnić, mapa nie mieści 32 graczy , więc ją zmieniam popełniłem jakiś błąd ?. Nie sądzę. Po trzecie nie obrażam, tylko piszę prawdę. Nie będziesz mnie straszył że napiszesz skargę. Jeśli masz ją napisać to pisz. Po czwarte i ostanie wycinek z konsoli nie jest dowodem. Za co powinieneś dostać +1, bo nie masz dowodów. sam się przyznałeś że zmieniłeś na pierwsza lepsze . nie znasz mnie i nie masz prawa mnie oceniać. nie wyrażam zgody na to żebys pisał o mnie PLACZEK INTERNETOWY. zadużyłes admina uważałem że skarga jest potrzebna wiec pisze skarge. a na serwie napisałem na say że pisze skarge żebys wiedział i mógł się wypowiedziec w ciagu 24 h bo admini zapominają o tym i juz jest po ptakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 16 Czerwca 2015 #16414 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Nie wiesz co znaczy nadużywanie admina chyba, nadużył bym, jak bym sobie zmienił mapę na własne potrzebę. Wytłumaczę Ci prosto, występuję problem 24/32 sloty mogły tylko wejść. Więc zmieniłem. Jak bym zmienił bo nie lubię tej mapy, wtedy mógłbyś pisać skargę. A to że się przyznaję, to tylko moja powinność. Powinienem zrobić tak. Nie ma dowodów, nie ma wypowiadania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 16 Czerwca 2015 #16416 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 jezu to już jest komedia, zmienił mapę na inną // może i nie, ale krew mnie zalewa jak widzę, niby dorosłego który pluje się i szuka spiny na forum przez to, że jakiś admin mapę zmienił po nieudanym vote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 16 Czerwca 2015 Autor #16417 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Nie wiesz co znaczy nadużywanie admina chyba, nadużył bym, jak bym sobie zmienił mapę na własne potrzebę. Wytłumaczę Ci prosto, występuję problem 24/32 sloty mogły tylko wejść. Więc zmieniłem. Jak bym zmienił bo nie lubię tej mapy, wtedy mógłbyś pisać skargę. nie chodzi o to ze zmieniłeś bo sam pisałem o to bys zmienił. chodzi o to że dałeś vote gdzie były tak samo małe mapki i 1 wieksza a po nieudanym głosowaniu dałeś calkiem inną mapkę . Juz mnie roznosi kiedy admini zmieniaja mapki kiedy chcą (nie mowa o tobie) przewaznie sa to admini którzy chciali adma po to aby kozaczyc na serwie i roznosi mnie kiedy ktos zmienia na co innego niz było vote albo na vote daję te mapk które jemu pasują. JEŻELI MIAŁEŚ JAKIS PROBLEM I NIE MOGŁEŚ WYSTARCZAŁA INFORMACJA OD CIEBIE ZE JEST JAKIS. ALE TO NIE ZMIENIA FAKTU ZE ZOSTAŁEM OBRAŻONY CZEGO SOBIE NIE ŻYCZĘ //nikos to chyba nie jest temat dla Ciebie i Twoje zdanie jest raczej zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 16 Czerwca 2015 #16427 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Panowie może już wystarczy tych ostrych wymian zdaniami ?. Tematem zajmie się Opiekun Serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 17 Czerwca 2015 #680 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Admin dobrze zrobił zmieniając mape ponieważ jak Ci już wytłumaczył miał problemy z vote a mapa nie mieściła wszystkich graczy ,skarga nie jest słuszna gdyby zmienił on mapę bez przyczyny wtedy jak najbardziej dostał by ostrzeżenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Czerwca 2015 #683 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Opiekun wyjaśnił. Skarga jak najbardziej niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Czerwca 2015 #684 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi