Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2015 #2998 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Nick:Na forum stoM na serwerze NesiO Wiek:14 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore byłem adminem dużo razy i nigdy sie nikt na mnie nie skarżył Ani nigdy nie utraciłem admina ZnajomośćAMXX (w skali 1-10: 7 Staż w CS-sie: 4 lata. Steam / NonSteam: NonSteam ponieważ nie według mnie nie opłaca sie wydawać pieniędzy na samą gre Dlaczego ty: Hmmmm. Bo napewno będę sie starać wprowadzić coś nowego na serwer i też bym go pilnował Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godz około Kontakt: PW,GG Link do GT: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=NesiO Jeszcze stoM: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=stoM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 16 Czerwca 2015 #3004 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Yhm...wszystko super,świetnie ale najpierw wypadałoby spełnić wszystkie wymagania...nie sądzisz? :facepalm: Dobij godziny i wtedy się staraj o admina.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 16 Czerwca 2015 #3008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Nadrob aktywnosc na forum to wtedy Bede na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Czerwca 2015 #2919 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Zamykam podanie do czasu dobicia 20h na serwerze. Gdy je nabijesz zgłoś się do kogoś z administracji z prośbą o otworzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 29 Czerwca 2015 #3510 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi