Bo tak! Napisano 15 Czerwca 2015 #3857 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Nick na TS3: Odpalony Wiek: 16 lat Doświadczenie: Bardzo Dobre, Miałem swojego TS i ogarniam o co chodzi Mikro (obowiązkowe): Tak Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 3-5h Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Czasem brakuje Moderatora i nie ma kto założyć kanału lub zrobić pare innych rzeczy Co wprowadzisz na naszego TS'a: Porządek // Wandi co to ma do rzeczy? Czy zrobiłem coś złego? Wytłumacz mi bo nie wiem o co Ci chodzi ziomek pod każdym moim postem lub tematem jest twoja negatywna wypowiedź... Nabijasz sobie posty bezsensownymi odpowiedziami nawet pod podaniem dd2 na którym nie grywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Czerwca 2015 Premium #2968 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Nie Wróciłeś z innej sieci ... //////////// Byłeś adminem JB i odszedłeś na DELTE także props ////////////////// Odrazu po odejściu z JB na delte .... poszedłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 15 Czerwca 2015 #2419 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Na NIE - Ledwo co wróciłeś z innej sieci już chcesz range, musisz chwilę poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 15 Czerwca 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP #2420 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 pamieta jak straciles/zrezygnowales z admina i uciekles na inna sieć po opiekuna sieci. gg wp Delta upadla to wroca na tutaj zalosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 15 Czerwca 2015 Autor #1576 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Sam z admina zrezygnowalem a jak jeszcze delta byla to juz odszedlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 15 Czerwca 2015 Donator #14686 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Moim zdaniem nie powinieneś mieć tu już żadnej rangi. Ostatnio nie bywam często na ts'ie, ale jakoś nie mam zaufania do osób, które poleciały na "lepszy kolorek" gdzieś indziej. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 15 Czerwca 2015 #14694 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 pamieta jak straciles/zrezygnowales z admina i uciekles na inna sieć po opiekuna sieci. gg wp Delta upadla to wroca na tutaj zalosne Jak tak to sorka ale na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 15 Czerwca 2015 #14720 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi