Bo tak! Napisano 15 Czerwca 2015 #3857 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 Nick na TS3: Odpalony 聽 Wiek: 16 lat 聽 Do艣wiadczenie: Bardzo Dobre, Mia艂em swojego TS i ogarniam o co chodzi 聽 Mikro (obowi膮zkowe): Tak 聽 Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: 3-5h 聽 Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Czasem brakuje Moderatora i nie ma kto za艂o偶y膰 kana艂u lub zrobi膰 pare innych rzeczy 聽 Co wprowadzisz na naszego TS'a: Porz膮dek 聽 聽 聽 // Wandi co to ma do rzeczy? Czy zrobi艂em co艣 z艂ego? Wyt艂umacz mi bo nie wiem o co Ci chodzi ziomek pod ka偶dym moim postem lub tematem jest twoja negatywna wypowied藕... Nabijasz sobie posty bezsensownymi odpowiedziami nawet pod podaniem dd2 na kt贸rym nie grywasz 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Czerwca 2015 #2968 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 Nie 聽 Wr贸ci艂e艣 z innej sieci ...聽 聽 聽 聽 //////////// 聽 By艂e艣 adminem JB i odszed艂e艣 na DELTE tak偶e props 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 ////////////////// 聽 Odrazu po odej艣ciu z JB na delte .... poszed艂es聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 15 Czerwca 2015 #2419 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 Na NIE 聽 聽 聽 - Ledwo co wr贸ci艂e艣 z innej sieci ju偶 chcesz range, musisz chwil臋 poczeka膰 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 15 Czerwca 2015 #2420 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 pamieta jak straciles/zrezygnowales z admina i uciekles na inna sie膰 po opiekuna sieci. gg wp 聽 聽 聽 聽 聽 Delta upadla to wroca na tutaj zalosne 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 15 Czerwca 2015 Autor #1576 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 Sam z admina zrezygnowalem a jak jeszcze delta byla to juz odszedlem 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 15 Czerwca 2015 #14686 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 Moim zdaniem nie powiniene艣 mie膰 tu ju偶 偶adnej rangi. Ostatnio nie bywam cz臋sto na ts'ie, ale jako艣 nie mam zaufania do os贸b, kt贸re polecia艂y na "lepszy kolorek" gdzie艣 indziej. 聽 聽 Jestem na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 15 Czerwca 2015 #14694 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 聽 pamieta jak straciles/zrezygnowales z admina i uciekles na inna sie膰 po opiekuna sieci. gg wp 聽 聽 聽 聽 聽 Delta upadla to wroca na tutaj zalosne 聽 聽 Jak tak to sorka ale na NIE聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 15 Czerwca 2015 #14720 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi