Bo tak! Posted June 15, 2015 #3857 Share Posted June 15, 2015 Nick na TS3: Odpalony Wiek: 16 lat Doświadczenie: Bardzo Dobre, Miałem swojego TS i ogarniam o co chodzi Mikro (obowiązkowe): Tak Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 3-5h Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Czasem brakuje Moderatora i nie ma kto założyć kanału lub zrobić pare innych rzeczy Co wprowadzisz na naszego TS'a: Porządek // Wandi co to ma do rzeczy? Czy zrobiłem coś złego? Wytłumacz mi bo nie wiem o co Ci chodzi ziomek pod każdym moim postem lub tematem jest twoja negatywna wypowiedź... Nabijasz sobie posty bezsensownymi odpowiedziami nawet pod podaniem dd2 na którym nie grywasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
wandi Posted June 15, 2015 #2968 Share Posted June 15, 2015 Nie Wróciłeś z innej sieci ... //////////// Byłeś adminem JB i odszedłeś na DELTE także props ////////////////// Odrazu po odejściu z JB na delte .... poszedłes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristo Posted June 15, 2015 #2419 Share Posted June 15, 2015 Na NIE - Ledwo co wróciłeś z innej sieci już chcesz range, musisz chwilę poczekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livio Posted June 15, 2015 #2420 Share Posted June 15, 2015 pamieta jak straciles/zrezygnowales z admina i uciekles na inna sieć po opiekuna sieci. gg wp Delta upadla to wroca na tutaj zalosne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bo tak! Posted June 15, 2015 Author #1576 Share Posted June 15, 2015 Sam z admina zrezygnowalem a jak jeszcze delta byla to juz odszedlem Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted June 15, 2015 #14686 Share Posted June 15, 2015 Moim zdaniem nie powinieneś mieć tu już żadnej rangi. Ostatnio nie bywam często na ts'ie, ale jakoś nie mam zaufania do osób, które poleciały na "lepszy kolorek" gdzieś indziej. Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinite. Posted June 15, 2015 #14694 Share Posted June 15, 2015 pamieta jak straciles/zrezygnowales z admina i uciekles na inna sieć po opiekuna sieci. gg wp Delta upadla to wroca na tutaj zalosne Jak tak to sorka ale na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiGhT3r Posted June 15, 2015 #14720 Share Posted June 15, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts