STR`. Napisano 15 Czerwca 2015 #4399 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Nick:STR Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):mialem admina na serwerowniach ffa , roznych aim/awp i dm Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:2 lata ns 4 steam Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Serwer mi sie bardzo podoba , i gdy widze cheaterow to mnie krew zalewa i Chcialbym pomoc w banowani czitow Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-9 h Kontakt:Steam Link do GameTracker'a:http://www.gametrack...2.40.110:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 15 Czerwca 2015 #3452 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 teoretycznie wymagania spełniasz ale wgl Ciebie nie znamy ani nic. szczerze to ja dzisiaj Cię widziałem 2 albo 3 raz na serwerze. poza tym jesteś straszną gadułą i robisz niepotrzebny spam często sorry ale neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsychoCiocia Napisano 15 Czerwca 2015 #2423 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Za mało grasz z nami, póki co jestem na Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 15 Czerwca 2015 #1573 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Witaj. Przez ostatni tydzień przegrałeś zaledwie godzinę, niestety, wymagane jest ich 7. Piszesz w podaniu o 5-9 godzinach przegranych dziennie w CS 1.6, czyli w dwa dni mógłbyś mieć już te wymagane 7 godzin, niestety, przez ostatni miesiąc masz około 10 godzin przegranych na naszym serwerze. Jeżeli będziesz chciał dołączyć do naszej rodziny adminów DM, będziesz musiał się bardziej postarać. Podanie odrzucam z wiadomych przyczyn. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 15 Czerwca 2015 #1574 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Słaba aktywność. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi