Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2015 #7976 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 305 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] There are 12 weeks , 6 days , 5 hours , 57 minutes and 51 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Maciooo [AMXBans] Reason : ' CD Hack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 494290418 ' [AMXBans] Your IP : ' 93.105.176.147 ' [AMXBans] =============================================== KALAHIM dolaczyl Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check y co to ma niby być ? mój nick to KALAHIM a nie jakiś mocio edit a wg jak sprawdziłem to ja mam inne ip to czemu ja za kogoś bana wyłapałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Czerwca 2015 #7957 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Musisz zmienić IP. Zresetuj router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2015 #7960 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 nie mam zmiennego ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 15 Czerwca 2015 #7961 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Na twoim IP widnieje ban który jest nakładany automatycznie gdy serwer wykryje jakiś niedozwolony program czy też skrypt. Zresetuj router bądź zadzwoń do dostawcy internetu z prośbą o zmianę IP, bądź też pozostaje Ci czekać 3 miesiące. Kolejnym sposobem jest zrobienie własnoręcznie 100 reklam serwerowni. CD Hack - To jest taki zbiór "hacków" od "Wallhack" do "Aimbot" "aimrecol" itd Posiada również różne opcje jak linie na przeciwnika i swój team coś jak ( admin_spectators ), oraz widać w odległości nazwy broni które leżą na ziemi itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Czerwca 2015 #14703 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 wszystko zostało wyjaśnione ip zmienisz wtedy pograsz /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Czerwca 2015 #14704 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi