Guest Guest Posted June 14, 2015 #7976 Share Posted June 14, 2015 BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 305 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] There are 12 weeks , 6 days , 5 hours , 57 minutes and 51 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Maciooo [AMXBans] Reason : ' CD Hack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 494290418 ' [AMXBans] Your IP : ' 93.105.176.147 ' [AMXBans] =============================================== KALAHIM dolaczyl Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check y co to ma niby być ? mój nick to KALAHIM a nie jakiś mocio edit a wg jak sprawdziłem to ja mam inne ip to czemu ja za kogoś bana wyłapałem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted June 15, 2015 #7957 Share Posted June 15, 2015 Musisz zmienić IP. Zresetuj router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 15, 2015 #7960 Share Posted June 15, 2015 nie mam zmiennego ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Posted June 15, 2015 #7961 Share Posted June 15, 2015 Na twoim IP widnieje ban który jest nakładany automatycznie gdy serwer wykryje jakiś niedozwolony program czy też skrypt. Zresetuj router bądź zadzwoń do dostawcy internetu z prośbą o zmianę IP, bądź też pozostaje Ci czekać 3 miesiące. Kolejnym sposobem jest zrobienie własnoręcznie 100 reklam serwerowni. CD Hack - To jest taki zbiór "hacków" od "Wallhack" do "Aimbot" "aimrecol" itd Posiada również różne opcje jak linie na przeciwnika i swój team coś jak ( admin_spectators ), oraz widać w odległości nazwy broni które leżą na ziemi itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted June 15, 2015 #14703 Share Posted June 15, 2015 wszystko zostało wyjaśnione ip zmienisz wtedy pograsz /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted June 15, 2015 #14704 Share Posted June 15, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts