Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co to znaczy? Podejrzewacie, że gram nieuczciwie? Jestem za stary na takie rzeczy. Kupiłem steama tylko dla CS. Kiedyś grałem w 1.5 i teraz sobie pogrywam w 1.6. Nie przegrałem jeszcze nawet 20 godzin. Dla mnie jest to zabawne. Rozumiem, że decyzja nie jest po mojej stronie. Na szczęście są jeszcze inne serwery, na których można pograć w weekendy. Chętnie poczekam na "rozpisane demko".

Pozdrawiam.

Napisano

~1:25 - widzi przeciwnika, zabija go, po paru sekundach modelowo na reklamę gdzie znajdują się kolejni dwaj (można było zauważyć dziwną reakcję i ten strzał), przy bsie, z gali skaj zdjął przeciwnika, spojrzenie na ściany od anarchii (biegł po fraga)

~3:50 - czemu nie rzucił tego FB jak widział że skracają?

~4:10 - co go tak nosi? modelowo?

~4:50 - co on tam widzi? gdyby nie przeładowanie, zabiłby wcześniej

~5:45 - śmiało jedzie za modelem, w dalszej części nie wiem co zrobił, jak go na środku skrócił (on/off)

~6:45 - jedzie za modelem (słyszał ich ale reakcja perfekcyjna) ciąg dalszy jest od około 7:05 modelowo

~8:15 - gracz był lepszy :) zabawa bronią, wtedy akurat było mówione przez mikro o nim, że spalony jest

~9:05 - słyszy skracających, coś tam pomachał myszką, Luis był lepszy (także zbanowany za haxy przeze mnie na tej mapie)

~9:50 - sprawdzamy wszystko, biegniemy dalej (nie było jakiegokolwiek infa od graczy z drużyny że 2 skraca górny trup, słyszał na pewno strzały, ale nagły powrót bez jakiegokolwiek infa)

~10:50 do 11:20 - standardowe sprawdzenie, nie trafił w przeciwnika (którego nie słyszał), a potem te strzały? i cofka bo biegną?

Zostały mu zrobione SS, które niestety nie został usunęły z serwera. Dostał kicka. W ciągu 19h gry dostajesz bana na kilku serwerowniach, świeżutki steam, można było się wszystkiego spodziewać. Dostałem info na steam, że jesteś podejrzany. Przeszedłem na niewidkę i co za tym idzie miałem Cię o co podejrzewać. Demko rozpisane. Wcześniej specowane z boxami. Miałem prawo zbanować, zrobiłem SSy, które nic nie wykazały. Wszystko OK. Zbanowałem znów, bo rozpisywałem demko.

Kolejna sprawa, screeny zrobiłem dla picu. Wy w ciągu paru minut odbanowany w ciągu 7 minut. Wszystko fajnie że tak szybko działacie, jednak ja już rozpisywałem demo w tym momencie. 13:43 odbanowany, a demko było dostępne o 13:43.

http://hltv2.1shot1kill.eu/srv25245/HLTV-1603191317-de_dust2.dem.zip- link do demka

Napisano

Z mojej strony mogę powiedzieć, że jestem czysty i nie mam nic sobie do zarzucenia. Pierwszy raz ktoś rozpisuje moje demko. Jeszcze chętnie poproszę link do demka na pamiątkę. Połowy z tych stwierdzeń nie rozumiem... co to znaczy "standardowe sprawdzenie"? Sprawdzenie czego?

Rozumiem, że jestem "winny"? Ktoś to jeszcze weryfikuje?

Pozdrawiam.

EDIT1:

W ciągu 19h gry dostajesz bana na kilku serwerowniach, świeżutki steam, można było się wszystkiego spodziewać.

Nie wiem skąd takie informacje. Z tego co pamiętam to jest mój pierwszy ban w 1.6 :).

Cały czas się uśmiecham jak czytam ten wątek. Nawet mi to schlebia, że po tylu latach grania w 1.5 jeszcze coś mi się udaję w 1.6. Choć osobiście uważam, że gram na farcie. Jak już uda się zająć pierwszą pozycję w teamie to dostaje bana (niesłusznego).

Jako, że i tak zostanie przypięta mi już łatka "oszukującego" to zmienię serwer :). Problem rozwiązany.

Napisano

Kolejnego też mam rozpisać? Którego banowałem na tej samej mapie?

Czekamy na nasze wszechmocne UBT.

@edit

Są portale na których każde STEAM_ID można sprawdzić. Jeśli kupiłeś steama, niestety, musisz się liczyć ze wszystkim. Ale i tak mi się wydaje, że kupiłeś go, kiedy miał 0h.

Napisano

Jeśli kupiłeś steama, niestety, musisz się liczyć ze wszystkim. Ale i tak mi się wydaje, że kupiłeś go, kiedy miał 0h.

Steama sobie założyłem jakiś czas temu. Później udało mi się skorzystać z promocji i kupić pakiet CS. Oczywiście, że po kupnie gry miałem 0h przegranych, bo jakże inaczej?

Napisano

~1:25 - -b wychyla się stopniowo, nic dziwnego tutaj nie widzę

~3:50 - -b może dlatego, że nie widział ich?

~4:10 - -b skan poszedł - bulletdmg, to logiczne, że dalej skanuje

~4:50 - ?

~5:45 - -b szkoda tylko, że nie ma na gali żadnego gracza :)

~6:45 - -b wszystko słychać

~8:15 - -b

~9:05 - -b kolejny czas, którym tylko zaśmiecasz rozpiskę..

~9:50 - -b logiczne, że jak dolny czysty i Nasz wbija środek, a padł na górnym, to cofamy po fragi..

~10:50 do 11:20 - -b gracz skanuje co rundę to samo miejsce, jak nie dostaje nikt skanów, to po co ma tam stać?

Demko czyste. zamek.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...