Kristo Napisano 13 Czerwca 2015 #21306 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Witam w 26 odsłonie Q&A do najbliższego piątku (19.06) oddaje do waszej dyspozycji - JellyfishInformacje:Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P] a odpowiedź [O]Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nickPrzykładowa odpowiedź: [O] Paulina aka JellyfishZAKAZ KOPIOWANIA PYTAŃ INNYCH UŻYTKOWNIKÓW !! Jellyfish odpowie na wasze pytania do piątku do godziny 00.00 tworząc temat i nominując kolejną ofiarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 13 Czerwca 2015 #18408 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 [P] Skąd ten nick ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 13 Czerwca 2015 #22101 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 EJ, JAK BĘDZIESZ UDZIELAŁA ODP. TO NAPISZ NA FB, ZOBACZYMY NA ILE BĘDĘ WSTANIE ODPOWIEDZIEĆ SAM [P] Jak tam się żyje w wielkim mieście po przeprowadzce z małego miasteczka? :> [P] Jedna cecha, która sprawiła, że dalej jesteśmy "ziomkami"? [P] Siostra Ciebie częściej odwiedza czy Ty siostrę? [P] Co tam u Maćka z R... Jeszcze macie kontakt? [P] Przyznaj się. Przeprowadziłaś się do Warszawy, żeby zrobić karierę jak każdy słoik? :V [P] Poznasz mnie z Izą? :3 [P] Kiedy się widzimy? A teraz seria, której mogłaś się spodziewać po mnie :3 [P] Dalej chodzisz tylko galą? [P] Ile osób wyciągnęło od Ciebie fotki na PW? [P] To prawda, że bula proponował Ci opiekuna za pikantne fotki? [P] Ile osób chciało się z Tobą umówić, a ile chciało mieć dzieci? (Maciek się nie liczy!) [P] Dlaczego pomimo kilku tysięcy godzin w 1.6 dalej nie możesz wyjść na +? [P] nono czy morfi? Dobra, nie będę Cię już męczyć! CAŁUSKI ;* :* hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 14 Czerwca 2015 #16059 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 [p] jak tam ? [p] lubisz mnie ? [p] zielony czy rozowy kolorek? [p] jak tam twoje nowe audi ? [p] kiedy się scigamy ? [p] w Warszawie mogę Cię odwiedzić ? [p] co ma 4 nogi i 3 kopyta ? [p] Dlaczego jak gramy razem szybko giniesz ode mnie ? [p] kiedy dostanie buziaka ? [p] Kiedy pijemy ? [p] Kiedy bedziesz w bikini nad morzem u mnie ? [p] Co Cie skłoniło aby do Warszawy przeprowadzić się ? [p] ulubiona muzyka [p] ulubiony film [p] lubisz serial "gra o tron" [p] jaki masz telefon ? [p] Jak tam na dd2/inferno [p] Dlaczego nie nawidzisz gry bez vipa ? [p] Jestes zla na logisia ze Cię wybrał ? [p] KIedy.. hm ? [p] dobry jestem ? [p] Co porabiasz ? [p] Czemu jestes takim leniem ? [p] Co byś chiała abym Ci ugotował [p] dlaczego zmieniłaś z Jellyfish na samo Jelly ? [p] Lubie Cie [p] Lubisz alkohol ? ;> [p] Jestem wredny ? [p] Co sądzisz o truskawkach ? [p] Twój ulubiony kolor ? [p] Jaki kolor auta masz ? [p] Kto Ci placi za mieszkanie ? [p] Pracujesz/uczysz się ? [p] ja czy on [p] mógłbym wiecej pytań co nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 14 Czerwca 2015 Autor #13161 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 [P] Ile masz lat? [P] Ile już jesteś na MG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 14 Czerwca 2015 #9140 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 [P] Jaki masz nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 15 Czerwca 2015 #3973 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 [p] Czo tam Paulinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 15 Czerwca 2015 #3966 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 [P] Nosisz obcasy ? )) [P] Wielbisz mnie ? [P] Łózko czy kanapa ? [P]Gra wstępna ? [P] Skąd się wziął pomysł na nick ? [P] daj kamienia ? [P] Wyślij jakieś zdjęcie ? [P]tetra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HooD Napisano 16 Czerwca 2015 #14784 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 [P] Rozmiar miseczki ? [P] Leginsy czy jeansy? [P] Jak ma na imię Monika Brodka? [P] Linux czy Debian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2015 #5141 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 [P] Real Madryt czy Barcelona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 18 Czerwca 2015 #14888 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 [P] czekolada czy logiś? [P] mleko czy tymbark? [P] ulubiona piosenka? [P] ulubiony film i aktor/aktorka? [P] co lubisz we mnie najbardziej? [P] długo grasz już w cs? [P] jak się dostałaś na multi-head? [P] jezioro czy góry? [P] ulubiona potrawa? [P] ulubiony kabaret? [P] ulubiona mapa ? [P] co lubisz robić w wolnym czasie oprócz cs? [P] pracujesz? [P] jedziesz gdzieś w wakacje? [P] co zamierzasz robić w przyszłości? [P] lubisz mnie troszke? [P] gdzie chciałabyś pojechać? [P] uprawiasz sport? jak tak to jaki? [P] lubisz oglądać piłke nożną? [P] co słychać? [P] moje 3 wady i 3 zalety [P] Twoje 3 wady i 3 zalety [P] kiedy randka? [P] róże czy tulipany? [P] zima czy lato? [P] piwo czy wódka? [P] ile masz wzrostu? [P] mini czy długa? [P] pokaż nogi [P] pokaż buzie :* [P] kiedy do mnie przyjedziesz? [P] jedziesz na mecz do Warszawy w wrześniu? [P] a jak ja bede tam? [P] chipsy czy lody? [P] masz swój samochód? jak tak to jaki? [P] Twój wymarzony samochód to ? [P] logiś to ? [P] wpływowa osoba na sieci? [P] lubisz ze mną grać? [P] Twój facet jakie powinien mieć cechy? [P] brunet czy blondyn ? [P] jak mnie oceniasz? [P] mogę Cię podrywać? [P] co jest dla Ciebie w życiu ważne? [P] masz dużą rodzinę? [P] śpisz nago ? [P] ulubiony napój? [P] ulubiony kolor? [P] kot czy pies? [P] ile chcesz mieć dzieci? [P] czy logiś to kandydat na męża? haha [P] randka w ciemno? kręci Cię to? [P] w jakich butach lubisz chodzić? [P] potrafię poprawić Ci humor? [P] lubisz sporty ekstremalne? [P] języczek? Pozdrawiam :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba =D Napisano 18 Czerwca 2015 #11311 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 [p] Ulubiony smak tymbarka ? [p] logiś czy Kuba ? [p] Jakiego koloru jest czerwony maluch ? [p] Ile lat ma 40letnia kobieta ? [p] Dlaczego Jellyfish a nie Rumcjas ? [p] Podoba Ci się twoje imię Paulinko ? [p] Ulubiony film ? [p] Jesteś alkoholikiem :DD ? [p] Dlaczego Ty ? [p] Czarne czy białe ? [p] Lubisz murzynów ? [p] Ulubiony sport ? [p] Masz fetysz na stópki ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 18 Czerwca 2015 #20167 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 JELLY JELLY LADY! Ależ dziwne pytania się przewinęły Więc i ja nie będę gorszy [P] Gdzie jest Nemo? [P] Co powie ryba? [P] Ile lat byś chciała teraz mieć i dlaczego? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [P] Jaką miałaś największą wpadkę? [P] Co byś zabrała na bezludną wyspę? [P] Gdzie masz największe łaskotki? [P] Co masz teraz na sobie? [P] Lubisz jak poprawiam CI nastrój samym pojawieniem się? [P] Dlaczego tak słabo grasz? [P] Znasz inne miejsca na dd2 niż gala? [P] O czym myślałby stół, gdyby myślał? [P] Dlaczego uważasz, że jestem najlepszym graczem CS1.6? [P] Co byś zmieniła na forum? [P] Będziesz starała się o jakąś funkcję na forum? [P] Dd2 czy inferno? [P] Piwo czy wódka? [P] Dres czy sukienka? [P] Spodnie czy spódnica? [P] Rajstopy czy pończochy? [P] Obcasy czy trampki? [P] BMW czy AUDI? [P] Z gumką czy bez? [P] 1.6 czy GO? [P] FB czy NK? [P] Pizza czy sałatka? [P] Hamburger czy frytki? [P] Herbata czy kawa? Reszta na priv... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 20 Czerwca 2015 Autor #18737 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Przypominam że został Ci tylko już 4h do oddania odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 21 Czerwca 2015 Autor #17340 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Czas minął, czekamy na odpowiedzi !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 21 Czerwca 2015 Autor #17341 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi