Skocz do zawartości

Moim zdaniem na lepsze :S

Itashiro

Rekomendowane odpowiedzi

Przenikanie dodam jutro.

Co do rund, owszem, gra się do 8 rund, ze względu na FAST DROP w nazwie serwera. 

Zmieniłem to 3 dni temu, zaglądałeś od tamtej pory na serwer?

Sam sobie zaprzeczasz :S 12/24 to raczej krótka rozgrywka :S

Ajj, chodziło mi o podpowiadanie podczas gry że zmieniłem. Zmęczony byłem i nie patrzyłem za bardzo co piszę. :P

Wybaczam zdarza sie ;p

Temat można zamknąć.

Dodaj od nowa przenikanie przez graczy, bo widzę że nie można przez nikogo przechodzić a na spawnie to irytuje.

Chyba że chcesz rozpatrzyć jeszcze tą sprawe :]

I ja dorzucę swoje 5 groszy odnośnie przenikania. Jak dla mnie są tego plusy i minusy, moim zdaniem powinno być to włączone.  Gdy przenikanie było włączone minusem było to że nie można było się nigdzie podsadzić, ale z drugiej strony mi załącza się szewska pasja kiedy ktoś celowo bądź nie blokuje mnie i przez to ginę. A zdarza się tak w sumie często. Jakby nie patrzeć 26 osób na serwerze i w tak wąskich przejściach jak trup, anarchia czy nawet short łatwo zginąć nie dlatego że Ty popełniłeś błąd tylko dlatego że ktoś Ciebie blokuje i nie możesz się wycofać! 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...