Haq# Napisano 10 Czerwca 2015 #29605 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: HaQ Godzina, data zdarzenia: 09.06.2015 ok. godz 18 Mapa: zm_westwood STEAM_ID / IP: STEAM_0:4:1797115534 Uzasadnienie: Tutaj poprosiłbym Stalliona o przedstawienie screenow z gry, ktore pokazuja moje bardzo złe zachowanie, za które oczywiscie bardzo przepraszam. Słowa te kierowane były nie do Stalliona, a do Kilera, ktorego bezczelnosc siega zenitu. Powód bana brzmi "Obraza admina", a jak juz wczesniej napisalem te slowa nie byly kierowane do admina, tylko do gracza, więc prosiłbym o skrócenie bana (Ban już trwa ok 22h). Tyle z mojej strony. PS: Licze na Ciebie Stallion :> I jeszcze coś, jakby co to grałem wtedy na nsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 10 Czerwca 2015 #29339 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Prosisz o odwołanie a nie masz dowodów? A co jeśli powiem "ja też nie mam screenów" to racja będzie po mojej stronie bo nie masz na to żadnych dowodów a sam się przyznałeś, że złamałeś regulamin. Oczywiście ja mam screeny. Jesteś adminem na innym serwie multi head a na zombie takie rzeczy piszesz? Zastanów się trochę. Opiszę to cała sytuacje jak ja ją odebrałem. Pisałem "ZOMBIE CELE" a Ty "Stam na twoje cele" a później "Niedoruchany idioto" to jak to miałem odebrać? Odebrałem to, że to było do mnie. Wstawię się za Tobą pierwszy i ostatni raz za skróceniem bana przykładowo do 3 dni. Bo kara musi być a do kogo to było to tylko wiemy z Twoich zeznań. Na następny raz myśl co i do kogo piszesz. Gdyby to było do KilerA to by na 3h było ale odebrałem to, że kierowałeś to do mojej osoby. [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Czerwca 2015 #29018 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Takie rzeczy nie mogą mieć miejsca na serwerze . Admin powinien dawać przykład - ban słuszny ale za długi skracam go do 1 dnia /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Czerwca 2015 #29020 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi