Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Podanie by [3S4T] IsRiN

isrin

Rekomendowane odpowiedzi

1.Nick: [3S4T] IsRiN

2.Wiek: 19 ( niedługo 20 )

3.Doświadczenie (w byciu adminem): Oj bardzo duże byłem nawet adminem na tej serwerowni.

4.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9/10

5.Staż w CS-sie: ok. 7 lat

6.Steam / NonSteam: Steam

7.Dlaczego Ty:  Jestem osobą która często bywa na serwerze, mam duże doświadczenie w pilnowaniu serwera, jako zwykły gracz zgłaszałem cheaty na u@ ale wiadomo że admin też człowiek może nie zauważyć, zwłaszcza jak dużo osób coś pisze i nie zareaguje nie z jego winy i chciałbym być dodatkowym oparciem dla serwera jako admin, chciałbym odciążyć troszkę adminów i im pomóc z tymi nieszczęsnymi cheaterami i z upilnowaniem serwera.

8.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4h dziennie.

9.Kontakt: GG 12298411, skype zabojca1995, PW na forum.

10.Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%5B3S4T%5D%20IsRiN/80.72.43.106:27022/

Byłeś adminem na sieci i nawet na tym serwie (za czasów cod'a 800).

Dobrze się sprawowałeś.

Ostatnio bardzo fajna aktywność.

Dużo zgłoszeń np. na u@

Wymagania są.

Adminów dużo, ale teraz urlopy itd. przyda się dodatkowa para rąk (oczywiście ogarnięta) :D

Tak więc Reasumując masz moje tak

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...