Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2015 #35313 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Data i godzina: przed 17, 7 czerwiec 2015 Mój nick: Wobbu Nick admina/gracza, który zawinił: [iP] 13: 'Tom' (TERRORIST) -- 78.99.107.136:27005 [sTEAM_0:0:1670550] [iP] 15: 'POPEK BALLADA! UN_BANNED !!' (TERRORIST) -- 83.31.150.140:25397 [sTEAM_0:0:12249627] Obaj gracze brali udział w tym zdarzeniu. Dowody:http://hltv.1shot1kill.eu/srv23577/HLTV-1506071619-de_dust2.dem.zip Świadkowie: demko wystarczy Uzasadnienie: Cała sytuacja wyglądała tak: Gracz Popek.... zaczął "ładnie" grać. Z pewnością wszyscy robicie statystyki podchodzące do 100fragów w 25minut Stwierdziłem, że gracz jest odpalony. Sama nazwa wskazuje na to, że sie cieszy, że nie ma bana, a powinien go mieć. Ale to nie główny problem. Gdy ten gracz usłyszał moje podejrzenia zaczął mnie obrażać co widać na demku. Jakiś admin chciał nam obu dać bana twierdząc, że go prowokuję, gdy poprosiłem o bana za kulturę....Macie najwidoczniej super inteligentną administracje. Nie wiem, który admin tak zabłysnął, ale gracz o nicku Tom groził mi banem i sugeruję, że był nim on, jednak nei widzę, żeby miał funkcje admina. Podsumowując Popkowi w 100% należy się ban za kulturę i prosiłbym o zbadanie tego gracza, bo jednak jak ktoś dobrze gra to zachowuje się z klasą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 7 Czerwca 2015 #35177 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Na serwerze w tym czasie było około 5 admiów. Każdy mógł pisać na @ say publicznie. Akurat siedziałem na Spekcie i przeglądałem tylko to co się dzieje na czacie, i stąd snułem swoje wnioski, ponieważ błąd windowsa wykluczył głos z gry. Już wszystko na szczęście jest ok . Po za tym gram na tym steam id 0:1:39501607. Może ktoś się podszywał? :-) A, Gracz jest Czysty , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2015 #31437 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Ale za kulturę bana powinien dostać. Jeśli nikt się nie chce wypowiadać to możecie zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Czerwca 2015 #30115 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 gracz powinien dostać za kulturę bana - kolega nie kolega stosunek ma być do wszystkich taki sam . Temat trafia do OP serwera dd2 , co oceni czy gracz otrzyma Upomnienie/ostrzeżenie w odpowiednim dziale . /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Czerwca 2015 #30116 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi