Skocz do zawartości

Pytanie do Zakręconego

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! 

Piszę ten post gdyż chciałbym się dowiedzieć o op JB Dlaczego odrzucił mi podanie.

Nie piszę tego dla jaj ale,

Po pierwsze nie podał powodu dlaczego podanie zostało odrzucone.

Po drugie wiele osób się dziwi gdyż miałem 14 na tak i 1 na nie ( od ambitnej osoby ), pytanie czy spełniałem wymagania, otóż tak.

Pisałem dziś do Zakręconego na ts z jakiego powodu, czekałem z 2h i się nie doczekałem, rozumiem że sobie grał, ale chyba mógłby poświęcić 1 min, aby zobaczyć co napisałem. Nie wiem czy tu mam to napisać czy gdzie indziej. Nie zastosowałem także wzoru, gdyż nie miałbym możliwości opisania tego. Dużo osób mówiło, abym napisał skargę, za to, że to co zrobił Zakręcony jest śmieszne. Jak ktoś gra na Jailbreak`u to wie ile gram itp. 

Powód zaraz napiszę, a co do podania to możesz mieć nawet 100 na tak i mogę ci odrzucić

Widzę że pojawił się wielki ból dupy że tym razem się nie udało, jak mi przykro :/ :/

Szatan gra od początków jaila, wiesz, że się ekipa Tobie adminów coraz bardziej kruszy, to przyjmujesz nieogarnięte osoby zamiast ogarniętych. Brawo Ty.

P.S. Tutaj też jest ładna faworyzacja z Twojej strony, wiesz jak długo Szatan nie mógł grać i wejść na ts'a. Przyjmujesz podania tylko tym osobom, z którymi siedzisz na ts'ie. Jak i z Twoimi ziomkami. Takie kolesiostwo. :) Rozumiem, że są ogarnięci i nieogarnięci, są tacy którzy jeszcze potrzebują się czegoś nauczyć albo douczyć, no ale bez przesady..

Szatan to ma być obrażliwe co napisałeś co do osoby na NIE?? (od ambitnej osoby) ???? Co do skargi/pytania to tak jak napisał opiekun JB. On decyduje a nasze TAK i NIE to tylko pomoc w podjęciu decyzji. OP nie musi nawet patrzeć na to.

Zakrecony mnie jest przykro ze nie potrafisz chociaz 1 w zyciu mozgu uzyc :) Szatan to jest osoba ktora jest potrzebna na jailu ale widze ze twoje ego jest wieksze niz rozum

A co to koncert zyczen? Opinia ktora nie jest dla ciebie wygodna i juz ostrzezenie? Smieszny jestes chlopie

Nie no to jest jakas parodia mowic prawde i daja +1 XDDDD raklem z was 

Lovek bez spiny ale ta granice to przekrecony dawno zlamal ;)

Mnie dziwi jedno ... Ekipa adminów się kruszy a są przyjmowani ludzie którzy nie spełniają wymagań i jest ich jak na lekarstwo.

Szatan jest osobą która jest od bardzo dawna związana z naszym Jail'em ale cóż taka decyzja (nie wiem na jakiej podstawie dalej nie ma powodu odrzucenia) ... ;)

Zakręcony możesz mi powiedzieć czemu dajesz powód dopiero po skardze złożonej na Ciebie ? Chłopak się stara wrócił gra często a Ty i tak nie zatwierdzisz. To że ktoś nie mógł grać z jakiś powodów to trudno ale wrócił by pomóc.A Ty już z automatu dajesz mu nie. To czemu nie zamknąłeś po napisaniu ? Nie wiem czemu ale przed opiekunem byłeś mega lajtowy i Cie lubiałem teraz się mocno zmieniłeś.

Ale czy Wy uważacie wszyscy, że jeśli OP odrzuca podanie czy to na JB czy na DM czy COD to robi ot tak bo się nie wysrał i nie ma humoru?

Znów jakaś zmowa widze wypierd***e z podań uzasadnienie, a jak Pan który składał podanie będzie ciekaw napisze sobie pw do OP...

ŻAL :facepalm:

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Wybacz Michaś, że się wtrącę ale mam swoje zdanie i pragnę się podzielić. Zakręcony lubię Cie i fajnie się z Tobą pracuje lecz to co się teraz dzieje odbiega od norm działających na tej sieci. Kolesiostwo jest tutaj często przytaczanym słowem lecz ja użyję innych innych słów. Jak można odrzucać kilkanaście podań z rzędu mając w składzie 6 adminów? Rozumiem, że gdyby był to serwer 12 slotowy na jakiejś początkującej sieci ale halo! tutaj potrzeba admina 24/7. Czy Twój skład spełnia wymogi serwera? Nie wydaje mi się bo nie mogę w spokoju pracować na sieci przez spam z jb. Jeśli masz problem wobec którejś z osób to weź ją na rozmowę i się dogadaj zamiast robić z siebie władce serwera i pokazując ego. Była podobna sytuacja z pewną opiekunką "prima balerina" (pozdro dla wtajemniczonych). Degradacja i kilka dni bez rang otworzyły klapki na oczy i od tamtego czasu nie widzę żadnej skargi. Nie nadaje się ktoś na admina? Weź na ts, wyjaśnij zasady, gdzie ktoś robi błędu to popracujcie nad tym. Odrzucasz podanie z powodem "nie ogarniasz" i serwer w dupie, jak Ty nie przeszkolisz przyszłych adminów to nikt inny tego nie zrobi. Kiedyś było inaczej, wraz z Vargiem uczyliśmy ludzi aby zostali adminami i nam pomagali, teraz odrzuca się podanie jarając się władzą 

"Powód zaraz napiszę, a co do podania to możesz mieć nawet 100 na tak i mogę ci odrzucić

Gdzie jest tak napisane? Po to są wypowiedzi aby się nimi kierować. Opiekun nie jest władcą serwera, opiekun ma pomagać adminom jak i graczom. Odrzucając takie podania utrudniasz graczom bo gdy pójdziesz z adminami grać na serwerze to kto będzie go ogarniał? Nikt. Ogarnij tą rekrutacje bo ręce opadają. I nie chce widzieć tzw. kolesiostwa, chce widzieć współpracę. Nie chce widzieć władcy serwera, chce widzieć przewodnika adminów ku świetności 

@

Jak każdy medal i ten ma dwie strony. Kolesie zaczęli bronić kolesia, czy to nie kolesiostwo? Opiekun odrzuca podania użytkowników, z którymi nie  jest w stanie współpracować, nie dogadują się, nie widzi możliwości współpracy, nie widzi odpowiednich cech kandydata. Przecież większość wypowiedzi w podaniach to totalna pomyłka, zobacz kto w nich pisze. Idąc dalej, od  czego jest zatem opiekun? Nie po to by stworzyć paczkę ludzi dobrze ogarniających dany serwer? Przecież nie ma być figurantem i zakrzyczaną przez grono kolegów-adminów personą. To tylko moje spostrzeżenia nie  znając sytuacji na serwerze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...