Kristo Napisano 7 Czerwca 2015 #36718 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Witam w 25 odsłonie Q&A do najbliższego piątku (12.06) oddaje do waszej dyspozycji - @logiśInformacje:Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P] a odpowiedź [O]Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nickPrzykładowa odpowiedź: [O] Bummm aka BummmZAKAZ KOPIOWANIA PYTAŃ INNYCH UŻYTKOWNIKÓW !! @logiś odpowie na wasze pytania do piątku do godziny 00.00 tworząc temat i nominując kolejną ofiarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 7 Czerwca 2015 Autor #36622 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 [P] Jak masz na imię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 7 Czerwca 2015 #36294 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 [P]W jaki sposób trafiłeś na Multi-Head? [P]Ulubione zajęcie? [P]Ulubiona broń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Czerwca 2015 #36080 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 [P] Czemu mnie tak lubisz ? [P] Jak z Twoją kobietką ? [P] Krzychu ? [P] Czemu tak często grasz mieszańce ? [P] Jak zdrowie ? [P] Duże zęby ? [P] Kiedy nasza randka ? [P] W jakim wieku złowiłeś 1 rybe ? [P] Kiedy do mnie wpadasz ? [P] Lubisz chodować drób ? [P] Czemu akurat @logiś ? [P] Pamiętasz 0 12 ? [P] Cebularz ? [P] Chcesz zostać elektrykiem ? [P] A może policjantem ? [P] Lub strażakiem ? [P] @logiś to ? [P] @Wandi to ? [P] Czemu Paweł tak płacze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 7 Czerwca 2015 #35969 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 [P] Twoja największa ryba złapana przez CIEBIE !? chodzi o długość [P] Gdzie byś chciał wylecieć [P] Kto cię z forum najbardziej śmieszy ? Jest dla ciebie śmieszny.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 7 Czerwca 2015 #35954 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 [p] dlaczego przestałeś mnie lubieć ? [p]DLaczego tak słabo Ci idzie na mixach ? [p]Dlaczego ciągle ja ? [p]lubisz ogórki ? [p]Wędkarstwo to twoja pasja ? [p]co planujesz dalej w zyciu ? [p]Jak Matura ? [p] Jesteś zły na mnie że nie mam adma ? [p] Gdzie mieszkasz ? [p]stać mnie na więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Czerwca 2015 #32263 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 [p] Damian kiedy przyjeżdżasz do mnie? [p] Jak tam u ? [p] jak przyjade to zrobisz mi rosoł z twoich ptakow? i nie proś mnie zebym zmieniał te pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Czerwca 2015 #45409 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 [P] Jak masz na drugie imię? [P] Lubisz serwer ODD2#2? [P] Jak podoba Ci się stanowisko admina? [P] Brunetka czy blondynka? (dlaczego?) [P] Długowłosa czy krótkowłosa? (dlaczego?) [P] Jakie masz imię z bierzmowania? [P] Jaki masz telefon? [P] Lubisz mnie? [P] A dlaczego tak się mnie boisz? [P] Co u Ciebie? [P] Jaki masz telefon? [P] Masz tableta? [P] Jeśli tak to jakiego? Polecasz go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 9 Czerwca 2015 #31541 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 [ P ] Jak trafiłeś na tą sieć? [ P ] Skąd pomysł na taki nick? [ P ] Długo jesteś już na tej sieci? [ P ] Jaki jest twój typ dziewczyny? [ P ] Gdybyś był właścicielem MH co byś zmienił lub dodał na sieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 9 Czerwca 2015 #26003 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 [P] Czekolada czy cukierki? [P] Niebieski czy zielony? [P] Twój kolor oczu? [P] Rozmiar buta? [P] Dlaczego mnie lubisz bądź nie lubisz? [P] Spacer czy impreza? [P] Twoja zaleta i wada ? [P] Potrafisz rozbawić ludzika? [P] Jak z Twoją nóżką? [P] Ulubione jedzonko? [P] Masz rodzeństwo? [P] Ulubiona rasa psa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 9 Czerwca 2015 #28971 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 [P] Lubisz mleko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Czerwca 2015 #26632 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi