n-ty dzien Napisano 18 Marca 2016 #413058 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Przez kogo i dlaczego mój kanał został usunięty? / Dodaj ostrzeżenie. Znamy się tyle czasu, a ty takie pierdoły wypisujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 18 Marca 2016 #413059 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Dobre pytanie, kiedyś był numerem 0. w kanałach prywatnych, później przez jakiś czas widziany był na samej górze jako pod kanał u Kąska, a co się z nim stało? Nie mam pojęcia. EDIT: W takim razie musiałem coś pomylić ale na pewno był przez jakiś czas na górze po czym zniknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 18 Marca 2016 #413163 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 kanał "gang 555" byl kanałem prywatnym nr 0 potem widziałem ze został przeniesiony na kanał VIP i również miał nr 0 a kolejnie byl to podkanał w [CIPUAGA] Kąsek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 18 Marca 2016 #413237 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Dobra nie płacz. Możemy Ci zrobić kanał jak będziesz wchodził na tego TSA bydlaku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Marca 2016 Autor #413283 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Wy moglibyście zachować odrobinę normalności. Nie zostałem zwolniony z przestrzegania daty, no cóż. Widocznie nie zasłużyłem. Zamknijcie temat, w zgodzie z zasadami moje pytanie jest niestosowne, nie protestuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 19 Marca 2016 #413285 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi