Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2015 #49105 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Witajcie! Ogólnie o mnie:Nazywam się Łukasz. Mam 18 lat (rocznikowo 19). Mieszkam w Zabrzu, w województwie Śląskim. Aktualnie jestem w trakcie oczekiwania na wyjazd do Holandii gdzie będę mieszkał na stałe i pracował. Jestem osobą pozytywną, szczerą, komunikatywną i chętną do nawiązywania nowych znajomości oraz chętną do pomocy. Moje zainteresowania:Interesuje się: siłownią, graniem w CS'a, trochę grafiką, trochę amxx'em, trochę webmasterką. Co do CS'a:W Counter'a gram niemalże 11 latek, nie licząc pół rocznej przerwy. Teraz postanowiłem wrócić ale i tak częściej będę siedział na forum i pisał niż grał. Jak już będę grał, to najczęściej będzie można mnie spotkać na DD2#1. Podsumowując:Chciałbym zagrzać u Was miejsce, oczywiście nie rzucając się jeszcze na żadną rangę, bo tu nie o to chodzi. Będę starał się pomagać oraz spędzać dużo czasu na forum. Chętnie wpadnę również na TS'a i możemy porozmawiać. Tak na koniec to chciałbym, byśmy się dogadywali i by było dobrze. Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 6 Czerwca 2015 #38123 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexa Napisano 6 Czerwca 2015 #37646 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Hej. Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi