Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2015 #38360 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Twój nick podczas grania: ZnamTwojaSiostre Godzina, data zdarzenia: Okolice godziny 16:00, 06.06.2015 Mapa: De_dust2 Link do screenów: [bRAK] STEAM_ID / IP: Poniżej wyciek z konsoli. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ZnamTwojaSiostre [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 25868234 ' [AMXBans] Your IP : ' 85.202.111.31 ' [AMXBans] =============================================== Nie miałem żadnej informacji o robieniu screenów ani na czacie, ani w logach konsoli, nie ma screenów w folderze cstrike, nie ma ich w VirtualStore, nie ma ich nigdzie. Możecie zweryfikować że screeny zostały na 100% zrobione? Żeby nie robić offtopu, sprawdźcie kto dał mi tego bana (Mor'e7 był wtedy na serwerze, pamiętam go) i zapytajcie czy screeny aby na pewno zostały wykonane. Plików szukałem ręcznie i za pomocą cygwina, nie ma żadnych plików które w nazwie mają half i kończą się na .tga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 6 Czerwca 2015 #38362 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Zapraszam Opiekuna Sieci do przedstawienia dowodów, ma na to 24h. Przenoszę do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 6 Czerwca 2015 #38363 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "DD2+DM" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2015 #38119 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi