bodzix Napisano 6 Czerwca 2015 #39637 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Witam.Mam taki problem moim zdaniem bardzo poważny odkąd gram na cs ns to nie słyszę nikogo żeby coś mówili przez mikrofon chociaż mówią bo np admin pisał mikro +16 a mi nawet się nie pojawia ten pasek na którym piszę nazwa po prawej stronie jak ktoś coś mówi Proszę o pomoc bo bez mikrofonu to tak trochę lipa bo nawet na jb nie pogram :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 6 Czerwca 2015 #39622 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Wpisz w konsoli bind "k" "+voicerecord" voice_disabled 0 Znam tylko te dwie komendy na to by słyszeć. Daj znać czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzix Napisano 6 Czerwca 2015 Autor #39624 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 nie:/ przycisk mi działa i głośnik się pojawia ale inni mi się nie pokazują:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Czerwca 2015 #39071 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Zmień wersję non steama. Bodajże "wiaderkowy" ma tę opcję zepsutą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzix Napisano 6 Czerwca 2015 Autor #37629 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 dzięki pomogliście Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 6 Czerwca 2015 #35893 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi