Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2015 #43440 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Moim zdaniem on myśli że jest władcą tego serwera może żyje w śnie-->Stallion napisze że to obraza http://multi-head.pl/topic/64462-zas%C5%82uga-waszego-stalliona-pompka-od-roweru-b%C5%82ahaha-d/#entry336759 <--Dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 4 Czerwca 2015 #43403 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Na twoim miejscu to bym się do opiekunów wstydził w ogóle odzywać po tym co tu robiłeś. Teraz ja jestem adminem i serwer będzie presperował poprawie przez admina, który zna regulamin czego tobie ciagle brakowało jak i kilkuset innych rzeczy. Tak jest obraziłem cie jak i ty mnie i jestem gotowy ponieść tego konsekwencje a nie tak jak ty chować głowe w piach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2015 #43145 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 To co wy odwalacie to jest konkretne DNO i 5 metrów mułu. Twój "kolega" Stallion został już ukarany. A ja Tobie mówiłem o tym w poprzednim tak żałosnym temacie. Ponadto brak wzoru. Jeszcze jeden warn na Twoje konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2015 #43141 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379819 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi