Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2015 #42433 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Dobra ta jestem najbardziej winny dziękuje bardzo już mnie nie zbanujecie...Bo nie będziecie mieli za co a co do kampienia to co sam miałem wbijać jak inni sobie latali a on tylko do mnie Prosiaczek cele ale 4-5 razy wbiłem wiec zbędne.Z tą obrazą to wy przesadzacie to było pytanie mógł odpowiedzieć że nie. Oświadczałem mu to że to pytanie. Nie pisze tego żebyście mnie odbanowali , Zostawię jeszcze ślad po sobie Sebuś ty zawsze będziesz ziom Guyver też.Wiem że cię zawiodłem ale prosze kur** o bana na pół roku. Error Nigdy o nic się nie pokłóciliśmy jesteś w porządku.PIONA Szaise Lubiany jesteś przeze mnie a to zasługa tego że jesteś gites PIONA Kasia rzadko co mieliśmy jakieś rozmowy ale też cię lubię BARDZO :* Radka od kąt zacząłem grać na zm-modzie pojawiłeś się ty na początku nie ogarniałem wszystkiego,Pytałem się przez micro jak coś kłaść i mi od razu wytłumaczył pomogłeś mi Radka dzięki PIONA Deiv brak słów jesteś taki zajebisty PIONA I do tych którzy mnie szanowali a ja kiedyś im obraziłem szczere "Przepraszam" PIONA Killer zmieniłeś się...trzymanie z chojrakiem pozdro Z dedykacją dla najlepszego gracza z vip i przekładaniem lm -Bo jedni wolą spać -A inni chlać po parkach -A my wolimy grać -Po nocach w Counter-Strike'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 4 Czerwca 2015 #42514 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Wreszcie ucichnie ten wasz zabawny konflikt Żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2015 #43520 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Po co się wypowiadasz w moim temacie dla ciebie jest zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 4 Czerwca 2015 #43621 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Żegnaj Prosiaczku. P.S: Ten temat jest otwarty dla wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 4 Czerwca 2015 #43601 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 To teraz coś z mojej strony, a mianowicie: Jak dla mnie to byłeś i będziesz zwykłym śmieciem/kłamcą/cwaniakiem który od początku łamał regulamin i grał dla sat ale okazało się, że są jeszcze ludzie bardziej bystrzejsi od ciebie. Nawet tutaj mogę udowodnić, że jesteś kłamcą sam siebie wsypujesz. Piszesz: "Radka od kąt zacząłem grać na zm-modzie pojawiłeś się ty na początku nie ogarniałem wszystkiego,Pytałem się przez micro jak coś kłaść i mi od razu wytłumaczył pomogłeś mi Radka dzięki PIONA" A mówileś, że już byłeś adminem na zombie i nie znasz bindów? Nie martw się nie będzie cie nam brakowało. PIONA zawsze byłeś minusem i tak zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaDkA Napisano 4 Czerwca 2015 #43439 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Zegnaj ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2015 #43512 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 OBRAZA PRO KOZAKU.JESZCZE 1 I BAN ALBO JUŻ COŚ WYWNIOSKUJĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 4 Czerwca 2015 #43469 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Zasługa waszego stalliona Pompka od roweru błahaha Skoro ty możesz to tak samo ja! Po drugie zawsze pisze to co myślę i nie zmienie tego dla twojej i tak tutaj skompromitowanej osoby. Pisałeś mi tyle razy jak ci mowilem ze bana ci załatwie za twoje wykroczenia (lekko mówiąc) " stallion nie pogrążaj się" i co nadal jesteś tego zdania, że to ja a nie ty sie pogrążyłeś bo chyba inni widza to inaczej teraz. Przedstawić ci twoje zasługi dla tego serwera/forum: Pojawiłeś się pewnego dnia do momentu osiągniecia dla ciebie admina czym nigdy wczesniej nie byłeś dostales 5 lub 6 banów. Później pamiętasz co się działo? Każda moja skarga zatwierdzona z dowodami. Będąc adminem nie potrafiłeś się nawet nauczyć regulaminu przez co admina straciłeś. Teraz jeszcze złożyłeś podanie na admina na JB http://multi-head.pl/topic/64384-podanie-o-admina-z-pro%C5%9Bb%C4%85-o-pozytywne-rozpatrzenie/ Nawet nie potrafisz dobrego linku z Gametrackera wstawić a adminem chcesz być haahahah Tyle dobrego zrobiłeś dla FORUM/SERWERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 4 Czerwca 2015 #43400 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Wiecie co, najlepiej będzie jak już temat zostanie zamknięty, nie potrzeba tu zbędnego spamu, ludzie.. Poza tym, zachowujecie się jak kilkuletnie dzieciaki, za przeproszeniem o byle "gówno" się kłócicie. Zamiast sobie wszystko wytłumaczyć np. na steamie, to tutaj wypisujecie swoje mądrości. Jeszcze zacznijcie używać wulgaryzmów, to będzie szczyt wszystkiego. 8) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2015 #43338 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 hahahhahah w tej chwili się pogrążyłeś aż pójdę na szluga słuchaj gościu musisz skumać to że obraziłeś mnie dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzisiaj!!!!!!!!! Co ma do ch** to że mogłem cię wyzywać wcześniej róż tą głową a nie w cs-e siedzisz. Mnie to nie obchodzi kara jakaś dla cb mUsi być opiekunowie może mnie nie lubią ale tkiego chamstwa z jeszcze twojej strony razej nie polerują dajesz im do zrozumeinia że jesteś taki jak ja i sam się przyznałęs to co ci jna jezyk ślina przxyniesie ja to samo ale widzisz na forum cie nie obrazilem hahha pompka od rowey bla bla bla to ma byc obraza????!hahahahahah 1/3 ostrzeżeń. Proszę o taką karę lub 1 tydzień bana nie może uniknąć kary skoro ja dostałęm za obraze to on musi też dostać chyba jakaś sprawiedliwość jeszcze istnieje S-Po drugie zawsze pisze to co myślę i nie zmienie tego dla twojej i tak tutaj skompromitowanej osoby. P-Kolejna obraza Pisałeś mi tyle razy jak ci mowilem ze bana ci załatwie za twoje wykroczenia (lekko mówiąc) " stallion nie pogrążaj się" i co nadal jesteś tego zdania, że to ja a nie ty sie pogrążyłeś bo chyba inni widza to inaczej teraz. hahaha co ty możesz wiedzieć co myślą inni Pozdro poćwicz schudnij.takie coś to nie jest obraza a ty pisałęś że jest błahahahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 4 Czerwca 2015 #43286 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Ja tobą nie jestem nie chce uciekać od kary tak jak to ty robiles w moich skargach na ciebie. Jestem gotowy ponieść konsekwencje. Co to opiekunów to oni raczej nie uważają cie za normalnego faceta skoro nawet nie potrafiles sie nauczyc regulaminu bedac adminem. Sądzę ze uważają cie za"imbecyla" ja za takiego kogos tez cie uważam bo po tym co robiles to niczego innego ci nie mozna przypisać. PS. Proszę cie nastepnym razem pisząc coś zaopatrz sie w słownik ortograficzny " róż tą głową" "róż"? rusz * W ten sposób kolejny raz udowodniłeś, że jesteś imbecylem Murzyn Ja sie z nim nie kłócę bo nie mam o co. A on mojego zaproszenia na steam nie akceptował (prawdopodobnie nie wie w kliknąć jak z początku nie wiedział jak bada dac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2015 #43264 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Dobra koniec tego żałosnego przedstawienia. Od pożegnań masz specjalny dział. Żegnam ozięble, bo widzę, że w główce kolego to Ty za wiele nie masz. /cl i kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2015 #43265 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2015 #43266 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Sprawy dotyczące Serwera" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi