dooffy Napisano 4 Czerwca 2015 #42356 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Witam. Od kilku dni mam problem z cs 1.6(steam). Co jakiś czas podczas gry trace połączenie z serwerami które zaczynaja się na 80.72........ Gra się zawiesza (jak bym utracił połączenie z netem). Inne serwery działają bez problemowo. Z listy ulubionych serwerów wszystkie serwery z IP 80.72.... nieodpowiadają, trwa to jakieś 20-30 sek po czym all działa normalnie. Zdaża się to nieregularnie, czasem co mape, czasem co 3. Odinstalowywałem cs i steama. http://www.iv.pl/images/29138804869910119897.jpg[/img ] - link do screena[/i] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 5 Czerwca 2015 #42650 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Witaj. Ostatnio sam zauważyłem ten problem u siebie, tylko u mnie to inaczej działa, mam podwyższony ping do 90 - 150 po czym jeżeli się nie uspokoi to gra się zawiesza i sama wyłącza. Jeżeli ktoś ma jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu to podłączam się do tematu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Czerwca 2015 #41321 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Skoro problem dotyczy wszystkich graczy na serwerach, jest to wina hostingu i kaszlących maszyn. Na naszych dustach ostatnimi czasy dosyć często dochodzi do podobnych incydentów (kilkunasto/kilkudziesięcio sekundowa śmierć serwera). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 10 Czerwca 2015 #29774 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 @555_dni wyjaśnił. + Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 10 Czerwca 2015 #30081 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi