! Elader ~ Criistal ~ Napisano 2 Czerwca 2015 #44688 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Siemanko, no to znowu Ja, znowu z propozycją a mianowicie, po drogach w necie znalazłem dość ciekawy plugin, niestety nie był testowany przez moją osobę bo na daną chwilę nie mam dostępnego dla siebie serwera, lecz opinie od ludzi są pozytywne, Plugin(y) przedstawiam poniżej. Nazwa: Lucia Hallucination Opis: Plugin pomaga w wykrywaniu wallhacka u graczy. Tworzy postać w ścianie, widzialna jest tylko i wyłącznie dla admina i osoby która używa wh. Wideo pluginu: Źródło + Download: http://amxx.pl/topic/16299-lucia-hallucination-antywallhack/ Kilka słów ode mnie: Myślę, że to dobra alternatywa aby taki plugin istniał na naszym serwerze, ograniczyło by to nietrafione screene, idziemy w kierunku dobra dla graczy, bo jeśli czysty gracz zostaje zbanowany na serwerze poprzez zrobienie mu screenów to musi czekać i czekać, bądź w nocy nie ma ludzi z "unban team" więc zamiast go banować na sprawdzenie to się odpali ten plugin który by nam pokazał czy dany gracz posiada WH, wtedy po nagraniu demka banujemy gracza bez screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fRyT3k Napisano 2 Czerwca 2015 #44912 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Widziałem to na innych serverach, nawet ciekawa opcja i śmieszna bo gościu z wh głupieje Niestety nie wiem czemu zrezygnowano z tego po miesiącu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 #44675 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Temat poruszany już wielokrotnie! Plugin nie zostanie dodany, bo ma masę błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 #44674 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi