Maxi King Napisano 2 Czerwca 2015 #47352 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Czy w tym miejscu można postawić sg będąc w CT? Bo spotykam się z różnymi zachowaniami adminów co do tej czynności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 2 Czerwca 2015 #46166 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 wiec ja ci odpowiem ze nie wolno a ci admini ktorzy na to pozawalaja sami nie wiedza co robia dodam ty zglaszajac swoja kandydature powinienes wiedziec ze nie wolno stawiac w miejscach uniemozliwiajacych podlozenia paki lub uratowania hostow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 2 Czerwca 2015 Autor #47161 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 ale skoro admin sami tam dawali ( i nie wymienię kto) to sam tam dałem więc czekam też na wypowiedz innych. I nie wyjeżdżaj więcej, że jako kandydat powinienem to wiedzieć bo skoro personel serwera tego najwyraźniej do końca nie wie to skąd miałby to wiedzieć kandydat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 2 Czerwca 2015 #47172 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Filo bez jaj, zaraz tego sg nie będzie można nigdzie postawić. Dla mnie jest to dopuszczalne bo masz 2 wejścia na BS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 2 Czerwca 2015 Autor #47261 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Dokładnie ct nie ma zbyt dużego wyboru co do postawienia sg na eldorado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 2 Czerwca 2015 #46146 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 tak wogole to przejszyj forum to znajdziesz podobny temat podpowiem dzial skarg bo juz o tym byla mowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 2 Czerwca 2015 Autor #46131 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Ja nie muszę niczego szukać..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Czerwca 2015 #46660 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Panowie to nie offtopic Poczekajmy na wypowiedz Opiekuna. Z tego co mi wiadomo dużo adminów jak i graczy tam te SG stawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 6 Czerwca 2015 #38454 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Może ktoś się zainteresuje tematem. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Czerwca 2015 #28279 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Pisałem już gdzie ze stawianie sg w tym miejscu jest niedozwolone . Admini jak najbardziej powinni za to banować lub na początku dawać ostrzeżenia ewentualnie bany na 5 min . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Czerwca 2015 #28280 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi