Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2015 #48895 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 witam, chciałem zakupic u was klase premium i przypadkowo zapomialem dopisac w wiadomosci 'ag'. Tresc wiadomosci ktora wysłałem to 'cssetti' zamiast 'ag cssetti' i problem w tym, ze przysłali mi sms, że blędna wiadomosc i do tego wzieło mi z konta 11.07. Wiem, ze musze sie zgłosic o reklamacje do cssetti, ale tez chciałem powiadomic administracje o tym, dlatego że pianiadze oddadzą i bede ubiegał sie o premke na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Czerwca 2015 #48468 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Jeśli pieniążki wpłyną nam na konto oraz Setti poinformuje Cie o wysłanych do nas pieniądzach skontaktuj się z kimś z administracji i załatwimy formalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 #47978 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 od setti dostałem sms zwrotny, że błędna tresc napisałem, ale pieniadze zostały mi zabrane, wiec co moge teraz zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 #47962 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 http://cssetti.pl/kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 #47818 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 pisałem i powiedział ze nic nie doszlo i mam sie skontaktowac operatorem i jak bede miał dowody o wysłaniu, to z administracja mam pisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 #47828 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 a powiedział Ci z kim masz sie kontaktować? kto u niego zarządza SMS PREMIUM? poproś od operatora o jakiś wyciąg na którym bedzie wykazany ten wysłany sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 #47900 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 dowód o wysłanym sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Czerwca 2015 #47684 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 W takim razie wypełnij teraz formularz reklamacyjny i dołącz w nim dowód. Tutaj masz link: http://sms.cashbill.pl/mail_new.php?type=. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 #47278 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 reklamacji nie chca przyjac, gdyz nie maja wpływu na popełnienie błędu przez uzytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2015 #46477 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 nooo to nastepnym razem będziesz bardziej uważał. chyba za wiele więcej nie zdziałasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2015 #40633 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 czekam jeszcze na koncowa opinie opiekuna serwera, przeciez dowod jest o wysłaniu smsa, wiec sie moze zlituje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2015 #40580 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 czekam jeszcze na koncowa opinie opiekuna serwera, przeciez dowod jest o wysłaniu smsa, wiec sie moze zlituje Brak kasy - brak premium... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Czerwca 2015 Premium VIP #40582 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Niestety na naszą sieć nie wpłynęły Twoje pieniądze, a to jest podstawą abyśmy przydzielili Ci usługe premium. Bardzo nam przykro ale nie jesteśmy w stanie nic zrobić. Było wiele osób które błędnie wpisały kod i w każdym z przypadków nie mieliśmy mocy, aby naprawić błąd, który leży po stronie gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Czerwca 2015 Premium VIP #34180 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi