Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Usuługa premium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam, chciałem zakupic u was klase premium i przypadkowo zapomialem dopisac w wiadomosci 'ag'. Tresc wiadomosci ktora wysłałem to 'cssetti' zamiast 'ag cssetti' i problem w tym, ze przysłali mi sms, że blędna wiadomosc i do tego wzieło mi z konta 11.07.

Wiem, ze musze sie zgłosic o reklamacje do cssetti, ale tez chciałem powiadomic administracje o tym, dlatego że pianiadze oddadzą i bede ubiegał sie o premke na serwerze.

Napisano

od setti dostałem sms zwrotny, że błędna tresc napisałem, ale pieniadze zostały mi zabrane, wiec co moge teraz zrobic ?

Napisano

pisałem i powiedział ze nic nie doszlo i mam sie skontaktowac operatorem i jak bede miał dowody o wysłaniu, to z administracja mam pisac.

Napisano

a powiedział Ci z kim masz sie kontaktować? kto u niego zarządza SMS PREMIUM?

poproś od operatora o jakiś wyciąg na którym bedzie wykazany ten wysłany sms

Napisano

reklamacji nie chca przyjac, gdyz nie maja wpływu na popełnienie błędu przez uzytkownika

Napisano

nooo to nastepnym razem będziesz bardziej uważał. chyba za wiele więcej nie zdziałasz. 

Napisano

czekam jeszcze na koncowa opinie opiekuna serwera, przeciez dowod jest o wysłaniu smsa, wiec sie moze zlituje ;)

Napisano

czekam jeszcze na koncowa opinie opiekuna serwera, przeciez dowod jest o wysłaniu smsa, wiec sie moze zlituje ;)

Brak kasy - brak premium...

Napisano

Niestety na naszą sieć nie wpłynęły Twoje pieniądze, a to jest podstawą abyśmy przydzielili Ci usługe premium. Bardzo nam przykro ale nie jesteśmy w stanie nic zrobić. Było wiele osób które błędnie wpisały kod i w każdym z przypadków nie mieliśmy mocy, aby naprawić błąd, który leży po stronie gracza.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...