Gość Guest Napisano 31 Maja 2015 #50653 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Twój nick podczas gry: Bambusek Godzina, data zdarzenia: 31.05.2015 - 14;53 Mapa: Dust2 STEAM_ID / IP : NS Uzasadnienie: Dostałem bana z powodem modyfikowane SShttp://aquax2.unixst...t.php?bid=36623 Wstawiłem ostatnio Esy, dostałem UB wszedłem do gry i ban że modyfikowane SS ... WTF ?? Dlaczego mam zamykane tematy ?? Dlaczego nie dacie mi UB ?? ... Ludzie zrozumcie że screeny mogą różnić się sekundami !! W rzadkich przypadkach ale tak jest !! DAŁEM WAM SS Prosto z Folderu ... Poczytajcie nawet inne fora że screeny muszą mieć tą samą godzine ale mogą różnić się ( Sekundami ) ... U mnie przerwy są na około 1 -2 - / 3 sek ... Ale Screeny nie były w żaden sposób edytowane czy coś ... Dałem wam prawdziwe SS i nie rozumiem dlaczego nie możecie dać UB ... Po drugie jak chcecie przerobić plik .tga ?? jak nawet teraz patrze i nawet w paincie ani innym programie nie da się tego otworzyć ?? ... To jest chore co się dzieje na tej sieci ... Chcę grać uczciwie bo w sumie i tak mógłbym wejść na serwer zmieniając IP ale tego nie chce bo gram uczciwie i screeny dałem prawdziwe .. Niech weejdzie nawet h@ i to sprawdzi ... Zbanowaliście gracza który gra czysto ... Po prostu posłuchaliście jakiegoś admina który nie wiem chyba się nie zna na sprawdzaniu SS ... każdy SS z reguły powinien mieć ten sam czas modyfikacji. Niestety nieraz się one różnią w zależności od ustawień systemu, lecz różnią się zazwyczaj o 1-5 sekundy, rzadziej- do 10 min. Poczytajcie naprawde bo jest to na większości forach opisane a ban został mi dany niesłusznie... Na innych serwerach podczas sprawdzania SS nie przyczepili się do tych sekund bo godzina moich ss jest na 13;15 ( każdy SS ) ale różnią się sekundami np 1 -2 sekundy ale pomyślcie dobrze ... Przecież gdy Screeny robione są automatycznie to nie mogą być każdy tej samej sekundy bo SS nie robią się wszystkie naraz z automatu tylko ( Upływają sekundy ) zanim zrobi się ich aż 5... Troche się namęczyłem pisząc to odwołanie ale trudno ... To są moje ss.. Jak widać 0 modyfikacji ponieważ1. Rozmiar - każdy ScreenShot musi mieć ten sam rozmiar. Nieraz jest wyjątek, gdy ktoś sprawdza coś w konsoli i zrobi się jej zdjęcie, ale to bardzo rzadko się tak zdarza, z reguły rozmiar musi być ten sam. Ss różniący się rozmiarem od pozostałych był przerabiany. - Jak widać na SS jest ten sam rozmiar - 2 356 254 każdy SS ( Więc nie mógł być przerabiany ) 2. Skompresowany - każdy SS powinien mieć inny nr skompresowania. W innym wypadku wiemy co się stało - Jak widać wyżej każdy ss ma inny nr skompresowania 3. Zmodyfikowany - każdy SS z reguły powinien mieć ten sam czas modyfikacji. Niestety nieraz się one różnią w zależności od ustawień systemu, lecz różnią się zazwyczaj o 1-2 sekundy, rzadziej- do 10 min. - Widać że mają ten sam czas ( dzisiejsza data ) oraz 13;15 każdy SS 4. CRC32 - tu już nie ma wątpliwości. Wszystkie SS'y muszą mieć inny numer CRC32. Jeśli są te same to znaczy, że ss'y są te same (tylko pod inna nazwą) lub coś w nich było "kombinowane". Powtarzam: nie ma dwóch takich samych SS'ów i CRC32. 5. Jeśli wszystko się zgadza to spokojnie rozpakowujemy i oglądamy czy nie ma widocznego WH lub innego czitu Proszę o rozpatrzenie mojego odwołania. EDITDla przykładu pobrałem sobie ss tego gracza ( Który dostał ub u was ) http://multi-head.pl/topic/64188-odd22-odwo%C5%82anie-od-bana/ I jak widać u niego ( Po kliknięciu właściwości i spójrzmy na tabelke ( zmodyfikowane ) i jak widać screeny różnią się 1 - 2 sekundy od poprzedniegou mnie też się różnią 1- 2 sekundy więc ja czegoś tu nie rozumiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legendarny RoMaN Napisano 31 Maja 2015 #50488 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 to prawda ssy różnią się sekundami, modyfikowane minutami nawet godzinami. Także nie wiem czemu nie masz ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 31 Maja 2015 #50489 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Sprostowanie U tego gracza na zdjęciach Czas SSów idzie w Dół tzn. cofa się, nie jak na Milionach innych zdjęć idzie jak powinien w górę. Przykład. 1 Zdjęcie 13:15:01 2 zdjęcie 13:15:02, 03, 04 itd. U gracza bambusek jest 13:15:11 sek, 10 sek.,07 sek, 08 sek, 07 sek. A więc w momencie zrobienia 20 screenshotów byłaby godzina 13:14:5 itd w dół aż do 13:13 . Dziękuję. Jeżeli jeszcze komuś coś trzeba wytłumaczyć proszę na prv.... Informacja która pojawia się Adminom: [K&SG] Bambusek use F11! <--- wcisnąłeś f11 bo latarkę masz pod tym przyciskiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Maja 2015 #50141 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 http://multi-head.pl/topic/64222-bambusek-3/ Kolejne tematy przypuszczam, że będą karane banem. Jedyną szansą bedzie zrobienie 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Maja 2015 #131847 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi