MERTON Napisano 30 Maja 2015 #51319 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Witam. Ja chciałbym złożyć propozycję na temat odtworzenia rekrutacji na moderatora ts3. Czemu ? ponieważ często i dużo graczy wbija na tsie na kanał i pyta sie czy dodamy mu range zajerestrowany itp. Albo na temat kanału. Jak dla mnie miejsce 1 lub 2 jeszcze potrzeba. Z jedną z sytuacji dokonałem z . Może potwerdzi ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 30 Maja 2015 #51308 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 jak dla mnie nie ma potrzeby, raz na 3-4 godziny ktoś mi się zgłosi żeby mu dać kanał albo rangę to po co jeszcze więcej moderatorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 30 Maja 2015 Autor #51261 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Siedzą na tsie niezajerestrowani ludzie ... . Dla mnie potrzeba i czekam na opinie innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 31 Maja 2015 #50900 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Jak się nie chcą rejestrować to na siłę tego nie zrobisz, @Freezu jest, @NumberOne, ogarniają. Jakby sobie moderator nie radził, napisałby wyżej, aby otworzyć, a jeśli piszę, że daje radę to po co otwierać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 31 Maja 2015 Autor #50868 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Ale nie siedzą zawsze... Nie każdy będzie siedział 24/7 na tsie .. Nie raz nie dwa wbijają do mnie ludzie gdy gram np. mieszanca. I pytają czy ktoś go zajerestruje albo doda mu jakaś range lub coś na temat kanału. Czekam na wypowiedź innych co grają ze mną mieszańce lub siędza na tsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 31 Maja 2015 #50875 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 nie moja wina że ktoś nie potrafi znaleźć zielonej ikonki z literą M obok nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 31 Maja 2015 #50884 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Dobrze jest jak jest teraz ,modków jest kilku i więcej nie potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 31 Maja 2015 Autor #50885 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Nie wiem może nie wiedzą. Moderator też jest od tego żeby się całym tsem zajmował. Jak dla mnie jeszcze jedno miejsce nie zagrożi życiu tsa a ułatwi pracę innych moderatorów. Ps. Pamiętajcie to jest propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 31 Maja 2015 #50886 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Nie ma potrzeby otwierania rekrutacji - jest nas wystaczająco dużo, do tego dochodzą osoby z wyższymi rangami, które na ts'ie też mają uprawnienia. Otworzymy ją jak zwolni się któreś z aktualnych miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 31 Maja 2015 #50887 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi