Maxi King Napisano 30 Maja 2015 #51700 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Nick:Maxi King Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore. Większość "starych" graczy z serwerowni pewnie mnie kojarzy ponieważ nie raz byłem adminem na serwerowni. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Byłem adminem ale z braku czasu zostałem pozbawiony tej funkcji. Teraz można zobaczyć moją aktywność więc myślę, że przyda się pomoc bo sam widzę jak jest z aktywnością adminów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie wydaje mi się niemożliwym określić dokładnie ile. Kontakt: poprzez forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Maxi%20King/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 30 Maja 2015 #48748 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Jak na razie jestem na NIE - Słaba aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 30 Maja 2015 #51367 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Jestem na TAK, pamietam jak ogarniales tutaj wczesniej. A pomoc zawsze sie przyda - od kilku dni ciagle mamy reklamy lagujace serwer wiec dodatkowe rece sie przydadza +steam +wiek +komunikatywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2015 #49300 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Na ten moment jestem na nie - Słaba aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 31 Maja 2015 #50952 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 bardzo slaba aktywnosc .. na nie.. dodam ze nie potrzeba tutaj adminow grajach sporadycznie bo juz takich tu mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArO Napisano 31 Maja 2015 #50953 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Na TAK znam go od dawna, ogarnia w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2015 #48240 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 ja to nawet Ciebie nie widziałem. Narazie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Czerwca 2015 #48064 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Widzieć go nie musicie wystarczy ze widać po GT może aktywność ma słabą lecz gra praktycznie codziennie nie ważne jak długo ale jest aktywny. Byłeś tu wcześniej adminem i nigdy nie miałem z Tobą problemów tzn dogadywaliśmy się jak najbardziej. Jesteś do tej pory odpowiednią osobą na te stanowisko. Masz moje Tak, Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2015 #48034 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Na tak : -Steam -Grasz codziennie -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Bykuś=- Napisano 9 Czerwca 2015 #29296 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 TAK: + Steam + Godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2015 #22954 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 dawno Cie nie widzialem a gram sporo aktualnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 13 Czerwca 2015 #13681 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Jestem za okresem próbnym, ponieważ : +doświadczenie jako admin itp +wiek +steam -nie ciekawa aktywność i będąc wcześniej adminem wspomniałeś,że z braku czasu została odebrana ci funkcja co może się powtórzyć i tylko dlatego jestem za okresem próbnym gdyby nie to,to byłbym na Tak ale da się tą aktywność naciągnąć +często widzę ciebie w grze. +dobra kultura +z tego co widzę, nikt nie narzeka itp. jak byłeś adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 14 Czerwca 2015 #17757 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Admin przyznany na okrese próbny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 14 Czerwca 2015 #17758 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi