Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Maxi King

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:Maxi King

Doświadczenie (w byciu adminem): Spore. Większość "starych" graczy z serwerowni pewnie mnie kojarzy ponieważ nie raz byłem adminem na serwerowni.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie:5 lat

Steam / NonSteam:Steam

Dlaczego Ty: Byłem adminem ale z braku czasu zostałem pozbawiony tej funkcji. Teraz można zobaczyć moją aktywność więc myślę, że przyda się pomoc bo sam widzę jak jest z aktywnością adminów.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie wydaje mi się niemożliwym określić dokładnie ile.

Kontakt: poprzez forum

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Maxi%20King/80.72.40.110:27008/

Napisano

Widzieć go nie musicie wystarczy ze widać po GT może aktywność ma słabą lecz gra praktycznie codziennie nie ważne jak długo ale jest aktywny. 

Byłeś tu wcześniej adminem i nigdy nie miałem z Tobą problemów tzn dogadywaliśmy się jak najbardziej. Jesteś do tej pory odpowiednią osobą na te stanowisko. Masz moje Tak, 

Powodzenia. 

Napisano

Jestem za okresem próbnym, ponieważ :

+doświadczenie jako admin itp

+wiek

+steam

-nie ciekawa aktywność i będąc wcześniej adminem wspomniałeś,że z braku czasu została odebrana ci funkcja co może się powtórzyć i tylko dlatego jestem za okresem próbnym gdyby nie to,to byłbym na Tak ale da się tą aktywność naciągnąć

+często widzę ciebie w grze.

+dobra kultura

+z tego co widzę, nikt nie narzeka itp. jak byłeś adminem

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...