Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 #53502 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Witam. Zamieszczam ten post w celu propozycji "podrasowania" nieco nie dawno dodanej klasy jaką jest właśnie Mściciel.Zauważyłem w klasie niezły potencjał no ale 1/8 na krytyczny uderzenie które zabiera 2x więcej dmg to troszkę słabo. Moją propozycją jest aby usunąć z klasy to 1/8 i dać np 1/10 na krytyczne ale które zabiera 3x więcej dmg. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji. Pozdrawiam Trucizna [sSG] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 30 Maja 2015 #52894 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Jak dla mnie ta klasa jest wystarczająco dobra i nie trzeba jej nic zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yebak Napisano 30 Maja 2015 #52899 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Klasa jest dobra, nie trzeba nic zmieniać. 2x wiekszy dmg wystrzczy bo na 100+ jak ktoś dorwie pułki i kryt 3x mu wejdzie to na hipa padasz, więc trochę to głupie.. A jeśli juz coś zmieniać to w klasie Terminator bo tu jest wielki problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Maja 2015 #52142 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 @yebak gadałem o tym z Anią być może powstanie temat, w którym poprosimy o pomysły na korektę klas. Co do terminatora już mam go gotowego bez wywalenia broni. Co do Msciciela również uważam, że jest on wystarczająco silny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 30 Maja 2015 #52146 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 W mścicielu nic nie trzeba zmieniać, to dobra klasa. W terminatorze natomiast trzeba jak najszybciej usunąć to wywalenie broni, bo to masakra jest jak ci jeszcze z bezlikiem lata i co chwile broń wywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2015 #52147 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Dobra klasa , to wyjaśnijcie mi dlaczego nikt nią nie gra? .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 30 Maja 2015 #52129 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Dobra klasa , to wyjaśnijcie mi dlaczego nikt nią nie gra? .. Bo grają terminatorem,wyborowym,aspirantem czy wsparciem 2x większe dmg i 1/8 jest wystarczająco silne.Jak dasz 3x większe to, to będzie przecież prawie jak morderca bez min,bo uwierz ta 1/8 czy 1/10 to nie duża różnica przy pełnym magazynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2015 #52135 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 no to może faktycznie bd za silny no ale zrobić 1/6 , 1/5 to byłoby w sam raz bo z takimi strzelcami , terminatorami nie ma szans ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 30 Maja 2015 #51893 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Gracze może po prostu nie zauważają tej klasy lub grają tymi, które już znają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Maja 2015 Premium VIP #49192 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Klasy nie trzeba zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Maja 2015 Premium VIP #49193 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi