Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Mściciel

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam. Zamieszczam ten post w celu propozycji "podrasowania" nieco nie dawno dodanej klasy jaką jest właśnie Mściciel.Zauważyłem w klasie niezły potencjał no ale 1/8 na krytyczny uderzenie które zabiera 2x więcej dmg to troszkę słabo. Moją propozycją jest aby usunąć z klasy to 1/8 i dać np 1/10 na krytyczne ale które zabiera 3x więcej dmg. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji. Pozdrawiam

Trucizna [sSG] :))

Klasa jest dobra, nie trzeba nic zmieniać. 2x wiekszy dmg wystrzczy bo na 100+ jak ktoś dorwie pułki i kryt 3x mu wejdzie to na hipa padasz, więc trochę to głupie..

A jeśli juz coś zmieniać to w klasie Terminator bo tu jest wielki problem.

@yebak gadałem o tym z Anią być może powstanie temat, w którym poprosimy o pomysły na korektę klas.

Co do terminatora już mam go gotowego bez wywalenia broni.

Co do Msciciela również uważam, że jest on wystarczająco silny.

W mścicielu nic nie trzeba zmieniać, to dobra klasa.

W terminatorze natomiast trzeba jak najszybciej usunąć to wywalenie broni, bo to masakra jest jak ci jeszcze z bezlikiem lata i co chwile broń wywala :P

Dobra klasa , to wyjaśnijcie mi dlaczego nikt nią nie gra? ..

Bo grają terminatorem,wyborowym,aspirantem czy wsparciem :)

2x większe dmg i 1/8 jest wystarczająco silne.Jak dasz 3x większe to, to będzie przecież prawie jak morderca bez min,bo uwierz ta 1/8 czy 1/10 to nie duża różnica przy pełnym magazynku.

Gość Guest

no to może faktycznie bd za silny no ale zrobić 1/6 , 1/5 to byłoby w sam raz bo z takimi strzelcami , terminatorami nie ma szans ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...