Gość Guest Napisano 27 Maja 2015 #59131 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Witam Wszystkich. Jak już wiecie po moim nicku Mam na imię Damian.Lat mam 22 (wiem stara du...) Pochodzę z województwa zachodnio-pomorskiego. W CS gram ponad rok i nie zamierzam jeszcze tego kończyć. Czym się interesuje???/ hmm. Ogólnie to grałem zawodowo w piłkę nożną i siatkówkę, ale na znak choroby o sporcie musiałem zapomnieć. Słucham Rapu i dobre kawałki techno z mocniejszym uderzeniem. Chyba już starczy tego, nie będe wam pisał całego życiorysu. hehe Mam nadzieje ze zostanę u was na dłużej. Znajdziecie mnie na serwerze DD2 bo tylko na tym modzie gram, no i czasem FFA. To tyle ode mnie. Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 #55674 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Zapomniałem jeszcze dodac ze gram u was pod nickiem W@riacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 #54314 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 O siemka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 29 Maja 2015 #55457 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Witam i zapraszam na pozostałe serwery sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi